Een merk easyvoyage

Camping L'Ilot des Marais

L'Ilot des Marais Pays de Loire - De Langon visuel 1/3
L'Ilot des Marais Pays de Loire - De Langon visuel 2/3
L'Ilot des Marais Pays de Loire - De Langon visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer VACAF Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Ilot des Marais op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 26

  • Locations-number-locatif 12

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping L'Ilot des Marais ligt in Le Langon in de Vendée en aan de rand van het beroemde moeras van Poitevin. Deze camping op het platteland biedt chalets, stacaravans en houten tenten.

Kamperen aan de rand van de Marais Poitevin

Tijdens hun verblijf op Camping L'Ilot des Marais kunnen vakantiegangers genieten van de onmiddellijke nabijheid van de Marais Poitevin, het tweede moerasland in Frankrijk na de Camargue. In elk seizoen kunnen vakantiegangers de moerassen ontdekken door lid te worden van de verschillende steigers in de buurt van de camping. Een gids laat hen alle rijkdommen ontdekken die deel uitmaken van het "Groene Venetië", een must in de regio Pays de la Loire.

Dit verblijf op Camping L'Ilot des Marais is perfect voor gezinnen met kinderen die willen genieten van verschillende activiteiten. Vanaf de camping is het mogelijk om lid te worden van de Nature'Zoo in Mervent. In dit recreatiegebied kunnen bezoekers verschillende dieren ontdekken in een ontspannen en aangename omgeving. Door dit bezoek kunnen jong en oud allerlei soorten bewonderen, evenals de instandhoudingsprogramma's van deze laatste. Een van de must-see plekken om met familie in de omgeving te ontdekken, het is mogelijk om het Château des Aventuriers te bereiken, een familiepretpark in de Vendée, op slechts 40 minuten van Le Langon. Dit park is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en nodigt uit om themacursussen te volgen en shows bij te wonen cowboys en piraten.

Kamperen in de buurt van La Rochelle

Vakantiegangers hebben de mogelijkheid om vanaf Camping L'Ilot des Marais La Rochelle te ontdekken. Het is aangenaam om in het hart van de stad te wandelen, de oude haven te bewonderen en op een van de vele terrassen te zitten. Het aquarium van La Rochelle is ook een plek om met familie te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden