une marque easyvoyage

Camping La Belle Etoile

1 beoordelingen 4/5

La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 1/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 2/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 3/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 4/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 5/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 6/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 7/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 8/9
La Belle Etoile Midi-Pyreneën - Aguessac visuel 9/9

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Belle Etoile op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 8.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :10.0
  • Faciliteiten6.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:6.0

"Camping de prachtige ster"

Par Mallika le Don. 6 Sep. 2012

De camping La belle étoile ligt in een prachtige omgeving, u kunt direct van de camping naar de rivier zwemmen, het is rustig en schaduwrijk. de ontvangst is familie! Aan te bevelen!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 75

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping La Belle étoile ligt op een ideale locatie aan de oevers van de Tarn tussen de stad Millau en de Gorges du Tarn, midden in het regionale park van de grote Causses. De zuidelijke Aveyon, de westelijke Lozère en het noorden van het departement Gard zullen geen geheimen meer voor u hebben.

Verspreid over grote afgebakende percelen van 150 tot 300 m², 75 in aantal, om uw tent, caravan of camper te installeren. Om iedereen tevreden te stellen worden de schaduw en de zon voorgesteld, net als de elektrische aansluiting. U zult de vlakke paden en de rijen hoge bomen waarderen.

Grote stacaravans van 30 m² zijn te huur en bieden plaats aan 4/5 personen. Ze hebben 2 slaapkamers, een keuken, een badkamer, een apart toilet en een terras met tuinmeubelen voor momenten van gezelligheid in de buitenlucht.

Alle voorzieningen liggen op loopafstand in 2 minuten omdat het centrum van Aguessac 2 stappen is (programma bakkerij, apotheek, supermarkt en slager). Elke week, op zondagochtend, vestigt zich daar een markt om de lokale smaken en producten te ontdekken.

Kinderen zullen tijd doorbrengen op de trampoline en de speeltuin die aan hen is gewijd en als gezin zult u genieten van het strand op de Tarn grenzend aan het kamp.

Rotsachtige plateaus, kliffen, wildwatervallen, beboste heuvels, de landschappen van Zuid-Aveyron zijn gevarieerd en laten oefeningen in de wildernis toe: wandelen, paragliding, zwemmen, mountainbiken, klimmen, raften, kanoën, canyoning, iedereen zal vinden zijn geluk.

De natuur biedt prachtige landschappen en de man heeft ook mooie dingen achtergelaten en gaat vervolgens naar de ontdekking van Millau tot 6 km, die een historische erfenis en ongelooflijke infrastructuren zoals zijn viaduct biedt.

Campings in de buurt

Populairste steden