Camping La Cascade

La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 1/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 2/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 3/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 4/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 5/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 6/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 7/8
La Cascade Bourgogne - Tonnerre visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Cascade op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 64

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Op 1 km van het dorp Tonnerre, in een bewaard gebleven natuurlijke omgeving van de Yonne, in de regio Bourgondië-Franche-Comté, zult u waarschijnlijk op het eerste gezicht dol zijn op de rustige en landelijke charme van de 3-sterren camping La Cascade!

Tussen de rust van het kanaal van Bourgondië en het geklots van de rivier de Armançon, kunt u verblijven in een van de pittoreske chalets geflankeerd door een overdekt terras. Gepland voor 5 personen, zijn ze verdeeld in 2 slaapkamers met 1 tweepersoonsbed en 3 aparte bedden, een badkamer met toilet en een ingerichte kitchenette. Een ervan, toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit en uitgerust voor 3 personen, omvat een kamer met 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed.
Alleen met een semi-overdekt terras met zonnebank en solarium, verwelkomt het chalet "Habitat Loisirs" 5-7 gasten in 2 slaapkamers, 2 badkamers-WC, een woonkamer met slaapbank en een kleine goed uitgeruste keuken.
Tenten, caravans en campers kunnen semi-schaduwrijke plaatsen met toegang tot elektriciteit investeren als een betaalde optie.

Als het gaat om zwemmen, is er voor elk wat wils tussen het kleine verwarmde buitenzwembad en het strand van de rivier. Sommigen zullen genieten van de geneugten van wandelen of mountainbiken langs het kanaal, terwijl anderen pingpong en volleybal kunnen spelen, vissen of de kinderspeelplaats kunnen bezetten.
Om het hele gezin volledig tevreden te stellen, worden in juli en augustus verschillende activiteiten aangeboden.
De camping heeft een restaurant-bar met televisie en biedt in het hoogseizoen brood en boodschappen. Voor meer amplettes liggen de winkels van het dorp op slechts een steenworp afstand.

Stimuleer vanaf de camping La Cascade uw leerlingen en uw smaakpapillen door een bezoek te brengen aan de kastelen van Tanlay en Ancy-le-Franc en de wijngaarden van Tonnerre, Epineuil en Chablis!

Campings in de buurt

Populairste steden