Camping La Chataigneraie

points-forts

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Nos partenaires ne proposent pas de séjours sur le Camping Camping La Chataigneraie sur notre site. Comparez les prix des locations autour de ce camping

Geografische informatie:

 • Meer afstand: 1 meter

Equipment-service-camping

 • Huisdier toegestaan
 • Wifi

Beschrijving van de camping

  Geaccepteerde betaalmethoden :

  • Cheque
  • Chèque vacances
 • Aantal Staanplaatsen: 23

 • Locations-number-locatif 13

 • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Nouvelle-Aquitaine, in het departement Corrèze, wacht de tweesterrencamping van La Châtaigneraie op Camps Saint-Mathurin-Léobazel, in een groene omgeving aan de rand van een vijver, met een onmisbaar uitzicht op de Kloven van de Cère.


Op deze familiecamping met directe toegang tot de vijver en het strand, kunt u verblijven in comfortabele min of meer ruime hutten, geschikt voor maximaal 2 tot 6 personen, of in mini-chalets uitgerust voor 2 tot 5 vakantiegangers allemaal met overdekt terras met tuinmeubelen en barbecue. Zijn ook voorzien, om uw campers, caravans en tenten, afgebakende plaatsen, schaduwrijk, halfschaduw of zonnig te ontvangen, met elektriciteit in optie betalen.


Om u ter plekke goede momenten door te brengen, stelt de camping u een speeltuin tot uw beschikking, multisport en petanque, tafeltennis, tafelvoetbal, skatepark, zonder te tellen de vijver en het strand, direct toegankelijk, geschikt om te zwemmen - onder toezicht in juli en augustus -, vissen en verschillende wateractiviteiten - waterfietsen, kajak en waterfietsen te huur op de camping zelf. Daarnaast organiseert de camping vele zomeractiviteiten, vooral voor kinderen, zoals kennismaking met vissen, speurtochten, creatieve workshops en ontdekkingsreizen.

Ten slotte, het restaurant, vindt u drankjes en ijs te koop op de site, evenals een supermarkt en een hotelrestaurant in de buurt.


Op deze rustige en vriendelijke camping, wandelt u voor de meest atletische onder u op de GR 652 en 480, bezoekt u het historische centrum en de monumenten van Beaulieu-sur-Dordogne en vult u zich met ongerepte natuur en wild voor jaar!

number-closest-capmings2

Populairste steden