Een merk easyvoyage

Camping La Cigale de l'Allier

La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 1/7
La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 2/7
La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 3/7
La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 4/7
La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 5/7
La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 6/7
La Cigale de l'Allier Languedoc-Roussillon - Langogne visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Cigale de l'Allier op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 83

  • Locations-number-locatif 21

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Cigale Allier ligt in Lozere aan de oevers van de Allier (met directe toegang) aan de rand van de stad Langogne. Je verblijft tussen het centrale massief, het regionale park van de Ardèche-bergen en het massief van de Cevennen.

62 plaatsen in de buurt van de rivier wachten op uw tent, caravan of camper. U hebt de keuze tussen elektriciteit of niet en kunt zelfs een comfort van meer dan 100 m² kiezen met elektriciteit, water en evacuatie.

Te huur biedt het adres stacaravans, tenten en caravans. In de eerste kunt u maximaal 8 vakantiegangers verblijven met alle apparatuur als thuis (keuken, slaapkamers, badkamer, toilet en een terras om te genieten van het buitenleven). De omgebouwde tenten en caravans hebben 1 of 2 slaapkamers en een kitchenette. U heeft toegang tot de badkamerblokken.

Ter plaatse stellen de eigenaren een wasserette, een serviceterminal voor campers en een snackbar met terras (die verschillende diensten biedt), een bibliotheek, het lenen van gezelschapsspelen en een speelkamer met flipperkasten en tafelvoetbal voor .

Het verwarmde zwembad van 4 m bij 8 m zal het ontmoetingspunt van het hele gezin zijn, u zult genieten van de zon van de ochtend of avond. De kinderen hebben een speeltuin speciaal voor hen en ze zullen u elke dag een bezoek aan het park van ezels en paarden vragen.

Atleten zullen de multisportfaciliteiten, de bowlingbaan, pingpongtafels en visfeesten in de Allier waarderen.

In de omgeving kunt u genieten van paddestoelen plukken, fietsen, fietsen, raften, speleologie, klimmen, golfen en er is ook een avonturenpark. De culturele activiteiten worden niet vergeten met de aanwezigheid van musea, kastelen, historisch centrum, markten, baden ... enz ...

Campings in de buurt

Populairste steden