Een merk easyvoyage

Camping La Clé des Champs

La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 1/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 2/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 3/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 4/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 5/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 6/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 7/8
La Clé des Champs Pays de Loire - Luçon visuel 8/8

Hoogtepunten

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Clé des Champs op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping La clé des champs bestaat al meer dan een eeuw in het hart van deze boerderij in het zuiden van de Vendée. Gelegen op het platteland in de buurt van Luzon, kunt u het omliggende landschap en de oceaan ontdekken die op 25 km ligt.

Enorme plaatsen van 200 tot 400 m² wachten op uw tent, caravan of camper in een rustig en schaduwrijk groen.

Lodges, grote tent op houten vloer, worden verhuurd. U verblijft maximaal 5 personen met slaapkamers, gasfornuis, koelkast en overdekt terras. Er is ook een huisje "natuur" voor 4/6 personen met natuurlijke materialen: hennep, bakstenen, hout, kalkpleister, regenwatercollector ... hier denken we aan de natuur!

Op het terrein heb je een supermarkt met lokale producten, vers brood en warme broodjes in het seizoen, een wasserette. De voorzieningen liggen op slechts enkele minuten afstand omdat het stadscentrum van Luçon (winkels, bioscoop, restaurants, zwembad ...) op 2 km ligt en een supermarkt op 1 km.

Kinderen zullen genieten van de speeltuin en het groen van de boerderij.

In het seizoen nemen de eigenaren u mee op een wandeling in de omgeving om de lokale fauna en flora van het moeras te ontdekken, het is een echt moment van gezelligheid en educatie. U kunt ook de boerderij met hen bezoeken. Ezels zullen je begeleiden in het moeras Poitevin tijdens een mooie wandeling. De avonden zijn soms geanimeerd met ontdekkingen van de Vendean-cultuur: verhalen, folklore, sjoelen en gastronomie.

Ontdek de regio met onmiskenbare sites zoals Luçon, Puy du Fou, Les Sables d'Olonne, stranden, Marais pointevin, het bos van Mervent en het dorp Vouvant.

Campings in de buurt

Populairste steden