Een merk easyvoyage

Camping La Dune

1 beoordelingen 1/5

Camping La Dune Languedoc-Roussillon - Vias visuel 1/6
Camping La Dune Languedoc-Roussillon - Vias visuel 2/6
Camping La Dune Languedoc-Roussillon - Vias visuel 3/6
Camping La Dune Languedoc-Roussillon - Vias visuel 4/6
Camping La Dune Languedoc-Roussillon - Vias visuel 5/6
Camping La Dune Languedoc-Roussillon - Vias visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de la Farinette ( 1.2 km ),

    Plage de la Tamarissière ( 2 km ),

    Plage du Grau d'Agde ( 3.1 km ),

    Plage Saint-Vincent ( 3.7 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Thau ( 10.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Dune op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:2.0
  • Accommodatie :2.0
  • Faciliteiten4.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Te vermijden"

Par NJ le Maa. 27 Juli 2015

De camping heeft directe toegang tot het strand. Maar dat is zijn enige pluspunt. De toegangsweg naar de camping is gebroken, we vragen ons af waar we zijn aangekomen. De buitenkant is niet onderhouden. Stacaravans in de volle zon zonder airconditioning binnen. Kan de ramen 's nachts niet open laten vanwege het lawaai van de naastgelegen camping, de doorgang van jongeren tussen de twee campings (het gedeelde zwembad Dune en Jean-Perez, snack en wasserette) en gemeenschappelijke vuilnisbakken met een derde camping ( onze stacaravans stonden elke dag tussen 6.30 en 07.00 uur voor het ophalen van de vuilnisbakken). De bar en de snack zijn niet top en duur om je te bedienen. Animatie bijna niet aanwezig. Tijdens de informatiebijeenkomst sprak de directeur ons gedurende 1u30 voor de regels van de camping en de anninator slechts 10 minuten. Daarna hebben we ze nooit meer in het kamp gezien.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 163


Know-All-About-Camping

Camping La Dune ligt in de stad Vias tussen de badplaatsen Cap-d'Agde en Valras-Plage. Een perfect vlakke grond verdeeld in 2 zones, zeezijde of boszijde, wacht op u voor een verblijf in het water, hetzij aan zee of bij het zwembad.

U verblijft hier in stacaravans (nummer 109) of huisjes (nummer 54). Elke huur heeft een keuken en een buitenruimte om te genieten van het mooie weer in het zuiden van Frankrijk. Met vrienden of familie kunt u verwelkomd worden tussen 4 en 8 personen.

Het management heeft aan alle serviceniveaus gedacht: snackbar, wifi-toegang, een ontspanningsruimte met televisie, een bibliotheek, een wasserette, huurpakket-baby, directe toegang tot het strand ...

Ter plaatse worden kinderen verwend omdat ze 2 speeltuinen en een kinderclub hebben. Tieners worden niet vergeten met een club en een multisportveld om stoom af te blazen. Het bowlen is de perfecte grond voor iedereen om te verzamelen.

Een uitgestrekt waterpark met zwembad en kinderbad zal iedereen verrassen en als het zoute water u roept, weet u dat het zandstrand op 2 minuten lopen ligt. Het is 7 km lang, dus je loopt er niet op.

De activiteiten zijn talrijk in de omgeving: zeilen, peddelen, duiken, avonturenpark, minigolf, paardrijden, boottochten, themapark. Iedereen zal zijn account vinden.

Mis het regionale lokale erfgoed niet, waaronder het dorp Vias, het Canal du Midi voor prachtige wandelingen in de schaduw van platanen, de wijngaarden van Corbières, het Roque-Haute-reservaat voor natuurliefhebbers of het Legomuseum voor kinderen en nostalgisch.

Campings in de buurt

Populairste steden