Camping La ferme des Champeaux

La ferme des Champeaux Limouqin - Saint-Amand-le-Petit visuel 1/5
La ferme des Champeaux Limouqin - Saint-Amand-le-Petit visuel 2/5
La ferme des Champeaux Limouqin - Saint-Amand-le-Petit visuel 3/5
La ferme des Champeaux Limouqin - Saint-Amand-le-Petit visuel 4/5
La ferme des Champeaux Limouqin - Saint-Amand-le-Petit visuel 5/5

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La ferme des Champeaux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping La Ferme des Champeaux ligt in Limousin aan de voet van het Centraal Massief en aan de rand van het Plateau de Millevaches dat op niet minder dan 600 m hoogte uitrijst.

Kamperen op de boerderij in Limousin

De camping La ferme des Champeaux nodigt vakantiegangers uit, zoals de naam al doet vermoeden, om een verblijf op de boerderij door te brengen. Gelegen op een perceel van 60 hectare, nodigt de boerderij Champeaux uit om op het platteland te verblijven met het gezelschap van dieren. Ter plaatse zullen jong en oud dolblij zijn om ooien, varkens, paarden en koeien te vinden voor de balans tussen weiden. De dieren van het boerenerf zijn ook aanwezig en zullen de kinderen vreugde brengen. Tijdens hun verblijf in La ferme des Champeaux kunnen vakantiegangers de trekpaarden bewonderen die hun werk doen tussen ploegen, zaaien, plantages, hooien en oogsten.

In de omgeving van La ferme des Champeaux nodigt de natuurlijke omgeving u uit om te genieten van vele activiteiten voor een goed gevuld verblijf. De regio Limousin en het natuurpark Plateau des Millevaches zullen natuurliefhebbers verrassen. Vakantiegangers die de omliggende natuurlijke omgeving te voet, op de mountainbike of te paard willen verkennen tussen de vele paden die toegankelijk zijn. In de zomer kunnen vakantiegangers het nabijgelegen meer van Vassivières bezoeken. Dit meer is ideaal om te zwemmen in zoet water en voor verschillende wateractiviteiten. Het zal mogelijk zijn om te genieten van zijn verblijf in de boerderij Champeaux om het Paul Museum in Rebeyrolles te bezoeken of Peyrat-le-Château te bezoeken.

Natuur glamping verblijf in Limousin

Als u in La ferme des Champeaux verblijft, kunnen vakantiegangers kiezen voor absoluut comfort door een van de voorgestelde tenten te huren. Deze glamoureuze kampeeraccommodaties zijn perfect om in alle comfort van de natuur te genieten. Als koppel, met familie of vrienden, zijn deze volledig uitgeruste tenten ideaal om te genieten van de natuurlijke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden