Een merk easyvoyage

Camping la Fond de Bleix

la Fond de Bleix Auvergne - LES MARTRES DE VEYRE visuel 1/2
la Fond de Bleix Auvergne - LES MARTRES DE VEYRE visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping la Fond de Bleix op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 40

  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, nodigt de tweesterrencamping La Font de Bleix u het hele jaar door uit voor een verblijf in de buurt van Clermont-Ferrand, in Martres-de -Veyre, op een terrein van 1 hectare grenzend aan de rivier de Allier, ideale locatie om te profiteren van de omgeving die ideaal vulkanen, meren en rivieren mengt ... en skibanen!


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de rivier, kunt u comfortabel verblijven in chalets voor 6 tot 10 zitplaatsen of aanhangwagens voor 2 of 4 personen, allemaal met een terras met tuinmeubelen. Uw campers, caravans en tenten kunnen investeren in ruime en semi-schaduwrijke plaatsen, met of zonder elektriciteit.


Op het terrein kunnen gasten genieten van een jeu de boules baan, een tafeltennistafel en een speeltuin voor peuters. De rivier die direct toegankelijk is, stelt u ook in staat om aangename momenten van vissen door te brengen of te wandelen met het water in kano-kajak. Bovendien biedt de camping via de paraglidingschool Aires Libres cursussen en inleidingen om de landschapsschoonheden rondom hoger te ontdekken.

Ten slotte zal het bar-restaurant van de camping u verrassen met zijn lokale specialiteiten en verschillende traditionele gerechten.


Van deze camping tot het warme welkom, ga wandelen, skiën en mountainbiken, breng een dag met familie of vrienden door in de charmante stad Clermont-Ferrand (15 km) en mis niet om de belangrijkste bezienswaardigheden van het gebied te ontdekken : de thermale baden van Mont-Dore, Vulcania, het kasteel van Murol, het Gallische heiligdom van het Plateau de Corent, enz!

Campings in de buurt

Populairste steden