Een merk easyvoyage

Camping La Graviere

La Graviere Auvergne - Saint-Yorre visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Graviere op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping La Gravière ligt in de stad Saint-Yorre ten zuiden van Vichy in de Auvergne. Het ligt aan de rand van de Allier in een groene omgeving in de buurt van de vele sportfaciliteiten. U blijft een paar minuten lopen van het stadscentrum met alle voorzieningen.

Staanplaatsen perfect afgebakend door plantaardige heggen geven uw verblijf alle nodige intimiteit, bomen zijn aanwezig om u schaduw te bieden. De percelen zijn 82 en ongeveer vijftien zijn uitgerust met elektrische aansluitingen en riolering. De toiletgebouwen zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, ze zijn uitgerust voor baby's en hebben een wasserette.

Het adres is niet verhuurd, u verblijft bij uw eigen huistent, caravan of camper. Hiervoor is een afvoergebied voorzien.

Ter plaatse grenst de verfrissingsbar aan het petanqueveld en de speelruimte van de kinderen, het is dus een ruimte die, voorbode van goede momenten in familie of tussen vrienden.

Aan de zijkant van de camping wacht een groot zwembad met verschillende buitenzwembaden. U vindt een zwembad, een speelbad, een waterspeeltuin, een groot kinderbad en glijbanen.

Op een steenworp afstand van de plaats kunt u wandelen op een circuit van 12 km genaamd Rouge-rouge. Je volgt de gele markeringen te voet of met de fiets om gehuchten, traditionele boerderijen, beekjes in valleien, bossen, weiden en natuurlijk prachtige uitzichten te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden