Een merk easyvoyage

Camping La Maye

Rue

 - 

Picardië
La Maye Picardië - Rue visuel 1/5
La Maye Picardië - Rue visuel 2/5
La Maye Picardië - Rue visuel 3/5
La Maye Picardië - Rue visuel 4/5
La Maye Picardië - Rue visuel 5/5

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Maye op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/10


Know-All-About-Camping

De camping La Maye ligt in de Somme tussen de beroemde baai en de minder bekende baai van Authie. Een van de wonderen van de regio Haut de France opent zich voor u om een prachtige natuurlijke site te ontdekken waar het belangrijk is om stil te staan bij fauna en flora.

De accommodatie biedt mooie, vlakke plaatsen omgeven door heggen voor privéverblijven. Elektrische aansluitingen en waterpunt zijn aangebracht, net als een afvoergebied voor camper.

Twee soorten huur worden aangeboden door de nieuwe eigenaren. Je hebt de traditionele maar toch effectieve stacaravans. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben minimaal 2 kamers. Uitgeruste keuken, badkamer, aparte wc, apparaten en terras zijn er voor uw comfort. Voor een meer ongewoon verblijf kun je een Aziatische Lodge huren die even uitgerust is maar met een kamer boven om in een hut te geloven. Een mini-huis dat uitstekend comfort biedt.

Het centrum van de middeleeuwse stad Rue is te voet in enkele minuten bereikbaar. Gemak is daarom binnen handbereik. U vindt een levendige stad met een wekelijkse markt en een architecturaal en cultureel erfgoed om te ontdekken.

De nabijheid van de beroemde Baie de Somme geeft u toegang tot verschillende toeristische bezienswaardigheden. U kunt de omgeving te voet, per fiets (met veel fietspaden), per boot, te paard of met een treintje bezoeken. De laatste sluit zich aan bij Le Crotoy in Saint-Valéry en zijn prachtige bloementuin. Prachtige stranden wachten op u voor strandzeilen of ontdek de badplaatsen. Natuurliefhebbers zullen het Marquenterre-park bezoeken om de vogels te bewonderen en naar de Pointe du Hourdel gaan om de zeehonden op afstand te observeren, omdat ze niet mogen worden gestoord (raadpleeg de gidsen). De Baai van de Somme is een van de mooiste ter wereld, dus geniet ervan!

Campings in de buurt

Populairste steden