Een merk easyvoyage

Camping La Mouette Rieuse

La Mouette Rieuse Poitou-Charentes - Courçon visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

VACAF Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Mouette Rieuse op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 06/04

  • Sluitingsdatum: 26/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Mouette lacht is geïnstalleerd tussen het moeras Poitevin, de stranden van het eiland Ré en La Rochelle. Gelegen in de stad Courçon met alle voorzieningen en op 10 m van een buitenzwembad, zult u de locatie in het hart van de regio Poitou-Charentes waarderen

Mooie staanplaatsen van 80 tot 120 m² staan tot uw beschikking om uw tent, caravan of camper op te zetten. Je wordt omringd door vegetatie en hebt toegang tot de elektrische terminals.

Bungalowtenten of traditionele stacaravans vormen het verhuurpark. De stacaravans staan op schaduwrijke plaatsen. U vindt een tv, wifi, een groot bed en eenpersoonsbedden in 2 of 3 slaapkamers. Ze hebben allemaal een prachtig terras waar u buiten kunt eten. De bungalows bieden een authentieker verblijf dankzij de muren en het canvas dak, ze hebben geen toiletten.

Niveaus diensten u zult een brood storting, een bar-terras "The Mojito", wifi, wasserette hebben. De voorzieningen liggen op 5 minuten lopen naar het dorpscentrum.

Het pand grenst aan het verwarmde buitenzwembad. Tijdens het seizoen hebt u elke middag gratis toegang. Atleten zullen dol zijn op tafeltennis, bowlen en tennisbanen.

Veel sites liggen op een paar kilometer rijden met de auto. Ga naar het westen naar La Rochelle om de infrastructuur, de oude haven, het aquarium, Fort Boyart te ontdekken ... Iets verder naar het noorden ga je 10 minuten naar het moeras Poitevin en zei "Het groene Venetië". Mis natuurlijk de eilanden Ré, Oléron of Aix niet om te genieten van de zandstranden.

Campings in de buurt

Populairste steden