Camping La Nautique

4 beoordelingen 4/5

La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 1/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 2/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 3/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 4/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 5/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 6/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 7/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 8/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 9/10
La Nautique Languedoc-Roussillon - Narbonne visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Nautique op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 7.5


  • Waar voor je geld:7.5
  • Accommodatie :7.5
  • Faciliteiten8.0
  • Dienstverlening7.0
  • Animatie:7.5

"Een camping voor een droomvakantie"

Par lydia67500 le Vri. 15 Feb. 2013

De camping ligt aan een vijver waardoor we een adembenemend uitzicht hebben. De ontvangst is geweldig, al het personeel is zeer behulpzaam, we werden zeer goed ontvangen, de plaatsen zijn schaduwrijk en de sanitaire persoon is zeer merkbaar. Veel diensten zijn beschikbaar; de animaties voor de kinderen zijn erg leuk. We raden dit zeer mooie stukje paradijs ten zeerste aan.

"Een camping meer dan aangenaam en zeer gastvrij !!!"

Par iris2008 le Don. 14 Feb. 2013

Schitterende camping ideaal gelegen (in de buurt van de zee, vijver met activiteiten, bomen en heggen die een aangename maar vooral schaduwrijke plaatsen bieden die niet te verwaarlozen zijn met kinderen ...) De sfeer is warm en zeer aangenaam: veel thema's en avonden feesten jong en oud .... Het individuele sanitair is een ander zeer positief punt ... Veel nationaliteiten zijn aanwezig en persoonlijk spreek ik geen Nederlands of Duits, maar ik had geen probleem om te communiceren, allemaal als kinderen en we hebben veel mensen ontmoet ... Ik heb een zeer aangename vakantie gehad en zal niet nalaten om terug te keren zodra de gelegenheid me toestaat ... .

"Een passerende camping"

Par Angelo le Woe. 12 Sep. 2012

Camping La Nautique ligt aan de rand van Narbonne. De locatie in de schaduw van heggen was ok, zelfs als de grond erg hard was. Verplichting om speciale palen voor de tent te kopen. Super om een individueel sanitair te hebben. Het brood was erg goed. Het zwembad was vies en de badmeester beetje autoritair. De ontvangst op de camping was goed. Het is een internationale camping met zoveel buitenlanders. Het is op zichzelf niet storend. Het entertainment 's avonds was klein en kort. Zo was dat heel goed. Grote zwarte vlek: muggen. Ze hebben gewonnen. We gingen eerder terug.

Beschrijving van de camping

  • Trader-etablissemnt : Camping Capfun

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 390

  • Surface-camping : 16 ha


Know-All-About-Camping

Welkom bij Camping La Nautique 4 *! Een camping in Narbonne in het hart van het zuidwesten aan de rand van de Etang de Bages en op 15 km van de stranden.

Accommodatie kant je hebt keuze en comfort! Veel stacaravans zijn beschikbaar, evenals kale staanplaatsen.
De stacaravan Mas Plancha heeft een keuken met directe toegang tot het terras. Ideaal voor een vriendelijke zomervakantie met uw partner, familie of vrienden.
Je zult ook de Coco Sweet Tent leuk vinden. Nieuw type ongewone accommodatie, de vorm zal u verbazen. Inderdaad, deze nieuwe generatie stacaravans gemaakt van canvas en hout heeft het onderscheid van een koepeldak. Deze rondheid geeft het gevoel in een cocon te zijn. Gezellig en gezellig zijn interieur is aangenaam om te wonen. De Coco Sweet is geschikt voor 2 tot 4 personen en is volledig uitgerust.

Voor kale plaatsen zijn verschillende pakketten en opties beschikbaar voor uw tent, uw caravan of uw camper. Geniet met het Grand Confort-pakket van een eigen douche en toilet.

Om je op te frissen, ga je naar het waterpark van de camping. Een met zonne-energie verwarmd zwembad wacht op u. Voor een spannende vakantie, schuif langs de waterglijbaan van het waterpark.
De kleintjes zullen baden in het kinderbad. Aqualudische spellen met waterstralen zullen hun middagen verbeteren.
De camping biedt activiteiten in het waterpark in juli en augustus.

U vindt er ook winkels, eten en drinken op het terrein.

Prettige vakantie op Camping La Nautique! Deel uw ervaring met gebruikers door een beoordeling in te dienen wanneer u terugkeert van vakantie.

Campings in de buurt

Populairste steden