Een merk easyvoyage

Camping La Prée

1 beoordelingen 4/5

La Prée Pays de Loire - Prijzen visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Grande plage ( 0.7 km ),

    Plage Margareth ( 1 km ),

    Plage de la Raize ( 1.3 km ),

    Plage du Port-Meleu ( 1.4 km ),

    Plage de l'Anse du Sud ( 1.8 km ),

    Plage Joalland ( 2.3 km ),

    Plage du Mouton ( 2.7 km ),

    Plage de la Crique de Préfailles ( 2.9 km ),

    Plage de l'Etang ( 3.2 km ),

    Plage de Port Giraud ( 3.2 km ),

    Plage du Cormier ( 4.1 km ),

    Plage du Portmain ( 4.2 km ),

    Plage du Portmain ( 4.3 km ),

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Hopfensee ( 18.7 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Prée op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een gezinsvriendelijke camping"

Par JL le Zon. 10 Mei 2015

Een camping heel eenvoudig en erg vriendelijk zoals we er meer vinden. Ideaal gelegen op honderd meter van de zee tussen Pornic en St. Brévin, maar rustig, alleen het geluid van golven en wind in de bomen. Geen entertainment maar heel mooi huis van de nieuwe eigenaren.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 04/04

  • Sluitingsdatum: 27/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 47


Know-All-About-Camping

Gelegen in de regio Pays de la Loire, in het departement Loire-Atlantique, geeft de 1-sterren camping La Prée u een afspraak aan de Côte de Jade, in Préfailles, in de buurt van Pornic, voor een verblijf in de bergen. water.


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de zee, kunt u in stacaravans wonen die zijn uitgerust voor uw comfort en geschikt zijn voor 2, 4 of 5 personen of uw tenten, campers en caravans installeren op afgebakende, schaduwrijke of meer zonnige plaatsen, met of zonder elektriciteit.


Rust en ontspanning zijn de sleutelwoorden van deze vriendelijke camping. Jeu de boules baan, tafeltennistafel, speeltuin voor kinderen en een speelkamer inclusief biljart, tafelvoetbal en bibliotheek met speelgoedbibliotheek zorgen ervoor dat u aangename momenten doorbrengt terwijl u rust met familie of vrienden. Bovendien is de directe toegang tot de zee bevorderlijk voor vissen, het verzamelen van mosselen en schelpen, evenals wandelingen aan de rand van het water (bewaakt strand op 10 minuten met de auto, in Tharon-plage ).

Om uw eetlust te stillen, vindt u op het terrein een supermarkt en een aanbetaling van brood en gebak op bestelling vooraf, en niet te vergeten de passage van de pizzawagen op de camping op zaterdagavond.

Goed om te weten: restaurant 50 meter en supermarkt 5 km.


Vanaf deze camping in het Pays de Retz grenzend aan een fietspad aan de oceaan, kunt u genieten van watersporten zoals zeilen, kajakken, jetskiën of staand peddelen (op 800 meter afstand). bezoek Pornic voor zijn kustlijn, zijn havens, zijn ambachten en zijn voetpad van de douane en vul de natuur, te voet, per fiets of boot, in het hart van het natuurpark van de moerassen van de Brière!

Campings in de buurt

Populairste steden