Een merk easyvoyage

Camping La Ribère

La Ribère Midi-Pyreneën - Barèges visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Piek van het zuiden van Bigorre ( 7.4 km ),

    Meer Agalops ( 7.8 km ),

    Meer Oredon ( 11.4 km ),

    Meer van Bastan ( 12.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ribère op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/04

  • Sluitingsdatum: 28/10

  • Aantal Staanplaatsen: 27

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

De camping La Ribère ligt in een vallei waar het water van hoogte afdaalt van de rotsachtige toppen van de Pyreneeën. Het is gelegen in de stad Barèges, waar de hoogste baden van Frankrijk zijn. Op 2 stappen van de beroemde Col du Tourmalet en de prachtige top van het zuiden, zult u adembenemende panorama's niet missen.

Tenten en caravans zijn welkom op een van de 17 locaties, begrensd door de vegetatie, die het etablissement telt. U zult de nabijheid van het water en het uitzicht op de omliggende bergen waarderen. Camperbusjes hebben toegang tot het daarvoor bestemde ledigingsgebied.

Huurniveau U kunt kiezen tussen houten chalets van 35 tot 41 m² of houten stacaravans van 28 m². Alles is uitgerust om een aangename vakantie door te brengen met familie of vrienden. Deze zijn 10 maanden per jaar geopend, zodat u in de winter van de sneeuw kunt genieten.

Modern sanitairgebouw, wasmachine, wasdroger, wifi, gezelligheidsruimte met spelletjes en bibliotheek vormen de aangeboden diensten op de camping.

Op 600 m, in het centrum van het dorp te voet bereikbaar in 10 minuten, vindt u de voorzieningen en de vrije tijd. Veel wandelingen zijn gemarkeerd (verschillende natuurlijke circussen) in het gebied om te mountainbiken als u dat wilt. Atleten zullen gemakkelijk genieten met de mogelijkheid van paragliding, canyoning, fietsen (Col du Tourmalet), vissen, klimmen, via ferrata, bungeejumpen, raften, boomklimmen ...

Rustiger excursies zijn mogelijk met de thermale baden voor uw welzijn, de bioscoop, de grotten of een bezoek aan Lourdes

Campings in de buurt

Populairste steden