Camping La Vallee

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Vallee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 50


Know-All-About-Camping

In het departement Doubs, op ongeveer 20 km van Besançon, biedt de tweesterrencamping La Vallée u het hele jaar door een afspraak in Moncey, een charmant dorpje in het hart van Franche-Comté, op zijn rustige en bomen die grenzen aan de rivier de Ognon, geschikt om te zwemmen en vissen.


Op deze camping op het platteland met directe toegang tot de rivier, kunt u wonen in volledig uitgeruste huisjes, geschikt voor 2 tot 6 personen, met terras met tuinmeubelen. Uw campers, caravans en tenten kunnen dienstgebied bezetten gewijd aan campers of schaduwrijke plaatsen, met elektriciteit als een optie voor een vergoeding.

Merk op dat de camping in het jaar ook huurcaravans en locaties biedt.


U hoeft zich niet te vervelen op deze vriendelijke camping met een kinderspeelplaats, volleybal- en petanquebanen, een midgetgolfbaan en een tafeltennistafel. kanoverhuur. Daarnaast organiseert de camping vele activiteiten zoals vissen en petanque-toernooien en -avonden met verschillende thema's.

U kunt onder andere zelfgemaakte pizza's proeven, waarvan de reputatie niet is om 's middags en' s avonds verschillende drankjes in de bar te nippen en te profiteren van een aanbetaling van brood en gebak.

Goed om te weten: enkele lokale winkels wachten op u in het hart van de stad.


Vanaf deze camping met een vriendelijk team, oefen rond wandelen, kanoën en mountainbiken in overvloed, geniet van een boottocht om de onvermijdelijke waterval van de Saut du Doubs te bewonderen en breng een dag door in Besançon om met name de citadel, de dierentuin en de musea te ontdekken!

Campings in de buurt

Populairste steden