Camping Le Bois d'Emeraude

4 beoordelingen 4/5

Le Bois d'Emeraude Ile de France - La Ferté-Gaucher visuel 1/5
Le Bois d'Emeraude Ile de France - La Ferté-Gaucher visuel 2/5
Le Bois d'Emeraude Ile de France - La Ferté-Gaucher visuel 3/5
Le Bois d'Emeraude Ile de France - La Ferté-Gaucher visuel 4/5
Le Bois d'Emeraude Ile de France - La Ferté-Gaucher visuel 5/5

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Bois d'Emeraude op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 9.0


  • Waar voor je geld:9.5
  • Accommodatie :8.5
  • Faciliteiten9.0
  • Dienstverlening10.0
  • Animatie:9.0

"Mooie vakantie voor iedereen!"

Par Mauduit le Don. 28 Jan. 2016

Met de kinderen en mijn broer huurden we een stacaravan op deze mooie en goed gebruikte camping. De kinderen hadden een geweldige tijd en wij ook! De lokale crêperie heeft pannenkoeken gemaakt, de kinderen wilden graag proeven en we konden het hen niet ontnemen? Nog een aangename tijd van het verblijf, de aprem-barbecue, het was gewoon nodig om van tevoren te organiseren, anders waren onze maaltijden echte momenten van vreugde, ondanks een grillig weer.

"Vakantie zoals in hun dromen!"

Par Macar le Woe. 30 Sep. 2015

Mijn vrouw en ik kozen deze camping juist vanwege de nabijheid van Disneyland Parijs (1 uur rijden), en maakten uiteindelijk een uitstekende keuze! De camping verdient zijn sterren en is zeer goed onderhouden. De onberispelijke stacaravan en onze perfecte locatie. De kinderen hadden daar plezier. Het langverwachte uitje van iedereen is ook heel goed verlopen, ondanks lang wachten om op de ritten te komen. We zullen waarschijnlijk volgend jaar terugkomen in augustus voor nog meer genieten van de groene ruimtes en de rivier ...

"Een groene omgeving"

Par L-Moine le Don. 21 Mei 2015

Wil je de omgeving van Parijs bezoeken, en een sprong maken naar Disneyland voor de pitchounette, maar dan niet alle drukte willen horen die daarbij hoort. Dus hebben we een dag opgeofferd in de Marne-vallei, op een uur van de camping, erg blij om een goed beddengoed te vinden op de terugweg omdat iedereen HS was en nadat we de rest van de week borrelden, lol moet zeggen dat de kader leende zichzelf redelijk goed. het is erg groen en we hadden de kans om goed weer te hebben. Weinig activiteiten op het terrein, maar het is niet erger, het stelt u in staat om te rusten! De bonus is dat Pato, onze windhond ons kon vergezellen. Een goed verblijf!

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Bois d'Emeraude is gelegen in Seine et Marne, in La Ferté Gaucher, minder dan een uur van Disneyland Park Parijs en dertig minuten van de middeleeuwse stad Provins. In een groene omgeving op 1 uur van Parijs en Disneyland. In de omgeving: paardrijden (1 km), treinfiets (4,5 km), quad (5 km), paintball (5 km), golf (30 km), boomtop (30 km). Op het terrein kunnen gasten genieten van de barbecue om te grillen. Op minder dan 5 km van de camping kunt u paardrijden, quadrijden of stuiteren met vrienden in paintball.

Campings in de buurt

Populairste steden