Een merk easyvoyage

Camping Le Cap Horn

2 beoordelingen 1/5

Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 1/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 2/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 3/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 4/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 5/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 6/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 7/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 8/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 9/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 10/11
Le Cap Horn Bretagne - Plouézec visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Brehat ( 11.1 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Cap Horn op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"4 e-sterren ... van spinnen!"

le Woe. 7 Aug. 2019

Waar komen deze 4 sterren vandaan? Zeker niet sanitair vaak vies, en waarvoor het onaangenaam is om in de rij te moeten staan (2 WC-mannen voor 41 locaties, plus alle campers die hier en daar teveel zijn geplaatst). Er moet ook aan worden gedacht om spinnenwebben te verwijderen die in de hoogte of achter de deuren zijn geweven ... Zeer weinig onderhoud ook buiten het strikte oppervlak van de sites: in hagen en groene ruimtes groeien overvloedige brandnetels, braamstruiken, klimop, enz. Het is zielig. Eén woord van orde: winstgevendheid! Natuurlijk kunnen bijna alle kampeerders de zee zien vanaf hun locatie, staand en kijkend tussen daken van stacaravans of caravans. Weinig troost.

"scam"

le Woe. 7 Aug. 2019

We kregen te horen dat de staanplaatsen voor maximaal 6 personen zijn. Wij zijn 2 ouders en meer dan 4 kinderen ... We moesten 2 plaatsen reserveren, in het hoge deel van de camping (een groot genoeg, en een andere klein in de buurt), naast de "weide" die ons werd gepresenteerd zoals een grote vrije ruimte (welkom voor onze tieners die van voetbal houden). Toen we aankwamen, kregen we te horen dat we ons allemaal op de grotere plaatsen moesten plaatsen, omdat de kleinere druk was! En we moesten de prijs van twee locaties betalen! Toen we naar onze site gingen, ontdekten we bovendien dat "de peerage" bedekt was met tenten en caravans ... Het systeem is winstgevend en goed aangescherpt, omdat de reservering vooraf is betaald. Oplichting !!!

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden