Een merk easyvoyage

Camping Le Cap Vert

Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 2/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 3/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 4/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 5/5

Hoogtepunten

VACAF Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Cap Vert op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 44

  • Locations-number-locatif 4


Know-All-About-Camping

De camping Cap Verde zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen in het hart van de natuur en aan zee.De camping ligt vol met Vlaanderen Maritiem en nodigt uit om een goedkoop verblijf door te brengen dankzij de goede Vacaf.

Voor een geslaagde vakantie krijgt elk gezinslid de mogelijkheid om verschillende activiteiten op de camping uit te oefenen. Kinderen zullen bijvoorbeeld het plezier hebben om een speelruimte tot hun beschikking te hebben waarop zich een structuur met drie glijbanen bevindt. De jongste kan dankzij deze speeltuin rennen, werken en vrienden maken. Ondertussen concurreren bowlers op het petanqueveld en voetbalfans scoren doelpunten. In de omgeving van camping Kaapverdië kunnen vakantiegangers genieten van het strand en zwemmen, wandelen aan zee, vissen of verschillende watersporten beoefenen. De liefhebbers van de wandeling zullen het plezier hebben om de moerassen van de Moeres te kunnen verkennen dankzij de gemarkeerde paden die ze doorkruisen. Het zal ook mogelijk zijn om paden te nemen die de duinen oversteken en het dorp Moëres ligt op slechts 1 km van de camping. Omdat de camping slechts 150 meter van de Belgische grens ligt, kunnen vakantiegangers gemakkelijk excursies in België organiseren. Tijdens hun wandelingen kunnen vakantiegangers de sloten en kanalen ontdekken die zorgen voor de evacuatie van water, omdat het land lager is dan de zeespiegel.

Zodra de nacht valt, kunnen alle vakantiegangers zich vermaken op evenementen georganiseerd door de camping Kaapverdië en genieten van dansavonden, magische shows of gigantische barbecues. Deze levendige avonden zullen een ideale manier zijn voor vakantiegangers om samen te komen, elkaar te leren kennen en momenten van gezelligheid samen te delen.

De camping Kaapverdië biedt staanplaatsen van 150 m2. Het sanitairgebouw is nieuw en heeft warme douches en toiletten die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Stacaravans zijn ook te huur, geschikt voor 4 of 6 personen, afhankelijk van het model.

Campings in de buurt

Populairste steden