Een merk easyvoyage

Camping Le Carrefour

4 beoordelingen 1/5

Le Carrefour Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 1/6
Le Carrefour Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 2/6
Le Carrefour Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 3/6
Le Carrefour Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 4/6
Le Carrefour Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 5/6
Le Carrefour Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Pins ( 2.7 km ),

    Plage du Racou ( 2.7 km ),

    Plage Sud ( 2.8 km ),

    Plage Marende ( 3.1 km ),

    Plage Racou ( 3.3 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Carrefour op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.5


  • Waar voor je geld:4.0
  • Accommodatie :3.7
  • Faciliteiten4.3
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"blah"

le Woe. 4 Juli 2018

De camping Le Carrefour is gelegen in ... argeles Onze stacaravan was.petit, het beddengoed erg slecht, .de douche verstopt was niet gecontroleerd, terwijl aan het einde van het verblijf de persoon van de camping kwam controleren de stacaravan in detail en zegt dat het verplicht is! eindelijk gewoon om ijverig te zijn !! bij de receptie was het niet gedaan! bewijs de douche geblokkeerd !! de gerechten waren niet compleet ..... De ontvangst op de camping was..meer dan middelmatig, helemaal niet vriendelijk! We zullen zeker niet teruggaan naar deze camping !! te vermijden.

"blah"

le Woe. 4 Juli 2018

De camping Le Carrefour ligt in ... Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... Het entertainment was ... De kinderclub was ... .

"AFWEERBARE EXECRABLE"

Par SO le Woe. 26 Aug. 2015

Kamperen om te vluchten !! De bazen zijn onaangenaam en misbruiken hun "macht" !! Permanente monitoring, we voelen ons helemaal niet op vakantie in dit kamp !! Ik heb dit nog nooit op andere campings gezien en dat heb ik altijd gedaan ..

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 53

  • Locations-number-locatif 53


Know-All-About-Camping

De 3-sterren camping Le Carrefour, gelegen in de regio Occitanie, in het departement Pyrénées-Orientales, verwelkomt u in een bloemrijke, rustige en vriendelijke sfeer in Argelès-sur-Mer, op slechts 300 meter van de winkels van het stadscentrum en een Mediterraan strand.


In het hart van deze camping aan zee met uitzicht op de enorme Albères, kunt u comfortabel verblijven in comfortabele stacaravans, capaciteit en verschillende soorten, geschikt voor 2 tot 6 personen, met airconditioning en TV voor sommige en alle geflankeerd door overdekt of onoverdekt terras met tuinmeubelen. Merk op dat de camping geen plaatsen heeft voor uw tenten, caravans en campers.


Om een goede tijd met familie of vrienden te hebben, heeft u ter plaatse toegang tot een aquatisch gebied bestaande uit een zwembad met een verwarmde jacuzzi en een peuterbad, een waterglijbaan en een solarium, een spellen voor de tips van kool, een tafelvoetbal en een jeu de boules.

Als de camping geen entertainment op de site zelf programmeert, kunt u desondanks genieten van de vele entertainment, uitrusting en evenementen van de dynamische badplaats Argelès-sur-Mer, zoals het casino, het recreatiegebied, de kleine toeristische trein, zijn minigolf, zijn culturele evenementen en nog veel meer.

Voor maaltijden, restaurants, bars, markten en diverse diensten liggen ook op 300 meter afstand.

Goed om te weten: gratis WiFi op de hele camping!


Win vanaf deze rustige familiecamping tussen zee en bergen de jachthaven op 1 km om te wandelen op het water of verschillende wateractiviteiten te beoefenen, bezoek de prachtige steden Collioure (10 km) of Perpignan (20 km) en waarom niet de grens over en een dag doorbrengen in Spanje!

Campings in de buurt

Populairste steden