Een merk easyvoyage

Camping Le Clairmarais

2 beoordelingen 1/5

Le Clairmarais Nord-Pas De Calais - Clairmarais visuel 1/6
Le Clairmarais Nord-Pas De Calais - Clairmarais visuel 2/6
Le Clairmarais Nord-Pas De Calais - Clairmarais visuel 3/6
Le Clairmarais Nord-Pas De Calais - Clairmarais visuel 4/6
Le Clairmarais Nord-Pas De Calais - Clairmarais visuel 5/6
Le Clairmarais Nord-Pas De Calais - Clairmarais visuel 6/6

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Clairmarais op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:4.0
  • Accommodatie :5.0
  • Faciliteiten2.5
  • Dienstverlening2.5
  • Animatie:1.5

"om dringend te voorkomen"

le Zat. 21 Juli 2018

camping met een groot gebrek aan onderhoud en hygiëne vreemd 3-sterren gemeentelijke camping zijn veel beter het zwembad en verre van erg schoon ook had ik het ongeluk om ter plaatse een stacaravan te kopen en de nachtmerrie begon ik eindigde door het natuurlijk met verlies te verkopen en er wordt mij gevraagd om verkoopprovisies te betalen terwijl er absoluut niets wordt gedaan en het contract niet oplegt, dus ik weiger mijn verantwoordelijkheid voor de verantwoordelijkheid van de camping te betalen hangt op wanneer hij besluit te antwoorden, had zelfs bedreigingen die je moest vermijden, tenzij je je leven opfleurt enmerde

"Ren weg !!!!!"

Par lo le Vri. 29 Jan. 2016

Voor het kopen van een gebruikte mobiel en het op een van zijn campings te plaatsen, spreek ik willens en wetens. Ontsnap aan alle benen De baas (die ongeveer 10 campings bezit) is de meest execrable persoon die ik ooit heb gekend. Hij denkt alleen aan geld, om zijn klanten te behagen die hij niet kent (behalve misschien om hem in het begin te lokken) en hij is de grootste schurk die ik ken. Zijn campings zijn ZEER slecht onderhouden omdat het zetten van personeel duidelijk duur is ... Kijk naar de meningen over zijn bedrijf en zijn campings, ik ben niet de enige ontevredenheid. De enige positieve beoordelingen zijn gemaakt door mensen die voor hem werken.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 20/12

  • Aantal Staanplaatsen: 137

  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Le Clairmarais is een camping midden in het bos, in een natuurpark aan de rivier, in de Pas-de-Calais. Het verwelkomt vakantiegangers in het hart van een volledig ongerepte natuur. Activiteiten in overvloed: vissen, kano / kajak en sportvelden wachten op u. Wandelingen maken het mogelijk om het prachtige natuurlijke erfgoed van de regio te ontdekken. Het is ook mogelijk om te gaan paardrijden om anders van het landschap te genieten, op slechts 1 km van de camping. Veel activiteiten worden georganiseerd (dansavonden) in een vriendelijke sfeer.

Campings in de buurt

Populairste steden