Een merk easyvoyage

Camping Le Clos Savoye

Le Clos Savoye Hoog-Normandië - Biville-sur-Mer visuel 1/1

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Clos Savoye op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 110


Know-All-About-Camping

De camping Le Clos Savoye ligt in de stad Biville-sur-Mer, tussen de steden Dieppe en Le Tréport, op een paar meter van de prachtige kliffen van Seine-Maritime. De plaats staat bekend om zijn rust die het hele jaar door wordt aangeboden.

Mooi onderhouden plaatsen staan tot uw beschikking om uw tent, caravan of camper tussen de heggen van vegetatie te installeren. Het etablissement heeft 110 locaties, waarvan een deel het hele jaar door kan worden gehuurd om de eigenaar van uw stacaravan te worden. Dit is een gelegenheid om te genieten van een groene omgeving op 2 stappen van de zee.

Bij wekelijkse verhuur vindt u volledig uitgeruste stacaravans om een vriendelijke vakantie met al het nodige comfort door te brengen.

Ter plaatse hebben de kinderen een speeltuin en met familie of vrienden tafeltennis en de paden van de camping voor jeu de boules zullen je veel plezier bezorgen ... Kortom, wat mooie herinneringen te maken.

De zee is dichtbij, u kunt kiezen tussen ballades over rotsen of zwemmen op het strand. Een paar rond de camping zijn veel activiteiten omdat de regio mooi en dynamisch is. In Dieppe bezoekt u de Estran, de stad van de zee en het kasteelmuseum. Ga naar Tréport om de kabelbaan te ontdekken. Liefhebbers van planten zullen blij zijn met de nabijheid van 3 magische plekken: het park en het kasteel in de tuin Eu in Eu, het Domaine de la Rose Garden in Gamaches en de Wild Garden in Buigny-lès-Gamaches.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden