Een merk easyvoyage

Camping Le Colomer

Le Colomer Languedoc-Roussillon - Ille-sur-Têt visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Canigou Peak ( 21 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Colomer op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/11

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 47


Know-All-About-Camping

Camping Le Colomer ligt in een gouden driehoek tussen de Middellandse Zee (30 min), de oostelijke Pyreneeën (skipistes 45 min) en Spanje (43 min). 25 km ten westen van Perpignan bevindt u zich in het hart van een regio die rijk is aan vrije tijd, erfgoed en cultuur.

Goed onderhouden en beboste paden wachten op tent, caravan of camper voor een verblijf in de schaduw of in de zon. Intimiteit zal worden gerespecteerd dankzij de percelen afgebakend door plantaardige hagen.

Verschillende stacaravans worden verhuurd. Ze zijn ongeveer 32 m² groot en hebben een apart toilet, een douche en wastafel, 2 slaapkamers, een keuken, ventilatoren of airconditioning (afhankelijk van het model), een parkeerplaats voor auto's en natuurlijk een terras om buiten te eten. Kom het hele jaar door (behalve in oktober).

Level-service u krijgt een aanbetaling van brood en gebak (in juli-augustus), een wasserette, wifi en verlaagde tarieven voor activiteiten in de buurt. Kinderen en sportliefhebbers zullen genieten van de speeltuin, de bowlingbaan, de pingpongtafels, tafelvoetbal en het stadstadion naast de camping. Op 1,2 km afstand is een groot buitenzwembad waarvoor u korting krijgt.

De regio is bijzonder dynamisch op het gebied van sport, welzijn en cultuur. Wandelen, mountainbiken, quadrijden, raften, canyoning, skigebied, thermale baden, klimmen zijn zeer gemakkelijk bereikbaar. Cultureel niveau kun je beginnen met de stad Ille-en-tête met kerken, hospice, ruïnes en vooral de natuurlijke site van de orgels, een echte nieuwsgierigheid van de natuur. In de omgeving vindt u verschillende dorpen gekozen voor hun schoonheden zoals Eus, Castelnou of Villefranche-de-Conflent.

Campings in de buurt

Populairste steden