Een merk easyvoyage

Camping Le Coulédous

Le Coulédous Midi-Pyreneën - Aulus-les-Bains visuel 1/3
Le Coulédous Midi-Pyreneën - Aulus-les-Bains visuel 2/3
Le Coulédous Midi-Pyreneën - Aulus-les-Bains visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Coulédous op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Le Coulédous is gelegen in het Regionaal Natuurpark van de Pyreneeën Ariégeoises, een ongerepte omgeving in het hart van een gulle natuur met rivier (50 m), meren, bossen en bergen. U verblijft in de thermale spa van Aulus-les-Bains op de bodem van een rustige vallei.

Prachtige locaties herbergen vogels, maar je kunt er met je tent, caravan of camper mee leven. Ze zijn gerangschikt rond de voormalige kiosk van het casino rond de stroom Coudélous. Twee toiletgebouwen staan tot uw beschikking, waaronder een verwarmd in de winter (omdat het etablissement het hele jaar geopend is).

Huisjes, perfect passend in het landschap, worden verhuurd. U kunt tot 7 vakantiegangers ontvangen met diensten: kamers, keuken, douche, apart toilet en een terras om te genieten van de frisse lucht van de bergen.

Ter plaatse heeft u toegang tot wifi, een wasserette en zelfbedieningsbarbecues. Kinderen hebben hun eigen speelplaats en het boulodrome is een goede plek voor het gezin. Alle voorzieningen zijn op Aulus: tabak, boekhandel, brood, supermarkt, slagerij, mediatheek ...

Aulus ligt op 750 m hoogte en biedt prachtige bergbelevenissen: wandelen te voet (aanwezigheid van GR), paardrijden, fietsen, skigebieden, watervallen (inclusief Ars 3 km), de vissen (directe toegang vanaf de camping), een avonturenpark of bergtoppen om te genieten van prachtige panorama's.

Vergeet niet om een moment van welzijn te boeken in de thermale baden van Aulus, die bijvoorbeeld warme baden biedt op 32 graden of stoomkamers.

Een paar kilometer bereikt u Spanje of Andorra om te winkelen.

Campings in de buurt

Populairste steden