Een merk easyvoyage

Camping Le Domaine de Pécany

Le Domaine de Pécany Aquitaine - Paleyrac visuel 1/6
Le Domaine de Pécany Aquitaine - Paleyrac visuel 2/6
Le Domaine de Pécany Aquitaine - Paleyrac visuel 3/6
Le Domaine de Pécany Aquitaine - Paleyrac visuel 4/6
Le Domaine de Pécany Aquitaine - Paleyrac visuel 5/6
Le Domaine de Pécany Aquitaine - Paleyrac visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Domaine de Pécany op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Het Domaine de Pécany is een groene oase tussen de Périgord Noir en de Paarse Perigord binnen een kilometer van de meanders van de Dordogne. De regio wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van prachtige bossen van vele kastelen en bastides met de alomtegenwoordige gastronomie tussen 2 karakteristieke steden: Sarlat en Bergerac.

De accommodatie heeft geen staanplaatsen, alleen verhuur wordt aangeboden. Er is een trailer "La Mésange" voor verblijven in duet van 20 m² met keuken, terras, barbecue en sanitair. U zult zijn isolatie waarderen. 15 stacaravans, voor sommigen in chaletstijl, geschikt voor 4 tot 6 personen, hebben een overdekt terras, meerdere kamers, verwarming en sanitair. Er zijn ook safaritenten op houten vloer met kitchenette, 2 slaapkamers en een terras. Een verblijf in deze accommodatie biedt een gegarandeerd exotisch. Huizen in huis zijn ook hier en daar op de grond ingericht en bieden plaats aan maximaal 12 gasten met een privézwembad.

In het parkcentrum is een speeltuin, een bowlingbaan, een bibliotheek, een tafeltennistafel en een volleybal- en badmintonveld. Iedereen zal elkaar ontmoeten rond het verwarmde zwembad onder glas. Op 2 km heeft het centrum van Buisson de Cadouin alle winkels en een supermarkt ligt op 5 km.

De Dordogne is een regio rijk aan toeristische bezienswaardigheden. U kunt kastelen, bastides, grotten, tuinen, parken bezoeken. Rivieren, valleien en bossen maken elke dag mooie wandelingen. Het meest aangename is het strand aan de Dordogne 2 km.

Campings in de buurt

Populairste steden