Een merk easyvoyage

Camping Le Grand Pre

Lang

 - 

Picardië

4 beoordelingen 0/5

Le Grand Pre Picardië - Lang visuel 1/3
Le Grand Pre Picardië - Lang visuel 2/3
Le Grand Pre Picardië - Lang visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier VACAF

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Grand Pre op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 1.3


  • Waar voor je geld:1.5
  • Accommodatie :3.0
  • Faciliteiten1.5
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:1.5

"schandelijk"

le Zat. 1 Sep. 2018

schamen het is geen camping maar een braakliggend terrein! geen interviews, ik heb colos gezien terwijl het op de camping altijd verboden is geweest - geen bescherming die de paden van vijvers of de rivier blokkeert! een kantoor bij de ingang van een andere tijd met een plafond dat in het oog springt uit angst dat het op ons instort, agressieve managers die het woord politie in de mond? overweldigd, afkomstig van een andere autoritaire planeet! Agressief, we denken dat we op een camping aankomen als het helemaal niet erger is dan een gevangenis, we bespioneren je, we vragen je niet om een ID-kaart maar het zal niet lang duren! de baas een echte niet-serieuze vishandelaar ontvlucht deze plek die zijn uren van charme heeft gekend

"Vluchten!"

le Don. 26 Juli 2018

"Bij het betreden van deze camping was ik teleurgesteld over de onbestaande ontvangst die ik ontving. De vrouw (die ik veronderstel de manager te zijn) was bij de receptie aan het praten met een man. Toen ze haar binnenkwam, kwam ze niet eens om me te begroeten. Voor een eerste bezoek, om mijn oom te zien, nam ik lang de tijd om rond te gaan op de camping, er is niemand voor mij De camping respecteert geen normen, noch hygiëne, noch veiligheid. Een stenen brug zonder enige beveiliging, overhangend, een rivier, waarop iemand in het water kan vallen. Er was ook een grote vijver, slecht onderhouden, modderig, vies, met kinderen die naar de rand rennen, met het risico in dit water te vallen en erin te verdrinken. Ik kende de voormalige beheerders van deze camping en was verrast door de bocht die nam de plaats in, de vegetatie had haar rechten op veel plaatsen teruggevonden, noch werden bomen noch hagen gekapt. Ik had geen toegang tot de douches om me daar te wassen, de manager verbood de eigenaren van stacaravans. Ik kan me niet voorstellen dat mensen problemen hebben met de douche in hun mobiel. Ik ging nog steeds rond, en de sanitaire voorzieningen voldeden niet aan de normen en waren volledig in verval. Dat is niet alles, toen ik eindelijk in de buurt van campings aankwam, zag ik elektrische kabels in het water lopen, om een terminal aan de andere kant te bereiken (terminal die de oude doorgang was, dat weet ik niet welke eeuw). Het is onaanvaardbaar en gevaarlijk. Er is geen toezicht voor de ongeveer dertig kinderen die ik zag, afkomstig uit nederzettingen nabij de rivier en de vijver, die rond de vijver moesten gaan om toegang te krijgen tot de tenten. Na verschillende gesprekken met de kampeerders gaven sommigen toe dat ze leefden onder de dwang en de dreiging van deze managers, die niets doen om zichzelf te onderhouden. Geen activiteiten voorgesteld voor de jongste. Enorme houten stammen werden op het dek geplaatst, met het risico de zorgeloze naar beneden te halen. Dus ik vertrok op dezelfde dag, net zo snel als ik kwam, en ik ontmoedig deze camping, waar iedereen terugkomt naar eigen goeddunken, met een barrière die niet meer werkt. Ik adviseer sterk de gemeentelijke camping, waar ik toevlucht zocht, mooi, goed onderhouden, modern. Short. Vlucht deze camping. Felicitaties aan de gemeente Long voor hun mooie gemeentelijke camping, die me tijd heeft teruggegeven in de mensheid. "Hier is de mening die is achtergelaten op de Facebook-pagina van deze camping. Ik geef aan dat de beheerders mij hebben geblokkeerd en zich hebben teruggetrokken Naar mijn mening, evenals anderen, wordt elke publicatie die strijdig is met hun visie verwijderd en wordt de gebruiker geblokkeerd.

""

Par Anne-Valérie le Zon. 16 Aug. 2015

Deze camping is gewoon verrot, de toillettes waren slager gedurende 1 week niets werd gedaan, een kampeerder moest zich wijden .. Er was ook het probleem van gemeenschappelijke douches, er was maar één bruikbaar tot het einde van mijn verblijf ... ik adviseer u ten zeerste.

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden