Camping Le Gue De Loire

Diou

 - 

Auvergne

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Gue De Loire op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/04

  • Sluitingsdatum: 31/08

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 29

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

De camping Le Gué de Loire wacht op u in Diou, tussen Moulins en Paray-le-Monial, in het departement Allier, in Auvergne-Rhône-Alpes, op een verhoogde grond met een directe toegang tot de rivier de Loire.


Op deze camping, met de voeten in het water, kunt u verblijven in een gemeubileerde tent voor maximaal 4 personen of in een volledig uitgeruste 2-persoons trailer, verhuur zonder sanitair en versierd met stoelen en tuintafels. Uw tenten, carvans en campers kunnen grote afgebakende plaatsen bezetten, in de schaduw of halfschaduw, met toegang tot elektriciteit via een toeslag.


Houd er rekening mee dat de camping geen entertainment of sport- en recreatiefaciliteiten biedt. Aan de andere kant is directe toegang tot de rivier perfect om te genieten van kanoën, vissen en zwemmen. In de directe omgeving kunnen gasten genieten van tafeltennis en tennisbanen. De omgeving is ook ideaal om te wandelen en fietsen, vooral via de Greenway ligt op 5 minuten van uw vakantiewebsite - fietsen te huur en een eigen aanlegsteiger om te kanoën op de camping!

Tussen twee natuurlijke momenten kun je heerlijke zelfgemaakte pizza's eten, verschillende drankjes drinken en genieten van een verfrissend ijsje dankzij de kleine snackbar van de camping.

Goed om te weten: restaurant en bakkerij in het hart van de stad Diou, op slechts 10 minuten lopen.


Breng vanaf deze kleine, ontspannende camping een dag door met het gezin in het pretpark en het dierenpark Le Pal in Dompierre-sur-Besbre (8 km), bezoek het charmante kuuroord Bourbon Lancy voor zijn middeleeuwse centrum en investeer in de zomer in de Breuilmeer met attracties ideaal voor kinderen!

Campings in de buurt

Populairste steden