Een merk easyvoyage

Camping Le Lac Bleu

Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 1/7
Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 2/7
Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 3/7
Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 4/7
Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 5/7
Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 6/7
Le Lac Bleu Midi-Pyreneën - Lacapelle-Marival visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Lac Bleu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 25/12


Know-All-About-Camping

Lac Bleu ligt in het departement Lot, op slechts 1 km van het centrum van Lacapelle-Marival, een historisch dorp waar het aangenaam wandelen is tussen smalle straatjes en oude huizen. Dit vakantiedorp ligt in een groene omgeving en biedt comfortabele maisonnettes.

Vakantiedorp met zwembad in de Lot

Om optimaal te genieten van uw vakantie in de Lot, gaat er niets boven een prachtig zwembad tot uw beschikking. Dit is het geval in het vakantiepark Le Lac Bleu, dat zijn gasten een prachtig buitenzwembad biedt waarvan het water wordt verwarmd en u op elk moment van de dag kunt ontspannen. Dit verwarmde zwembad wordt de ontmoetingsplaats voor alle vakantiegangers die ontspannende en verjongende momenten willen doorbrengen. De ligstoelen bij het zwembad zijn perfect om tussen het zwemmen in te zonnebaden. Zodat peuters ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, begeleidt een peuterbad het grote zwembad. Dit kleine zwembad biedt een ondiepe diepte en zorgt ervoor dat de jongsten zich in alle veiligheid kunnen vermaken.

Het hele gezin zal zeer goede momenten kunnen doorbrengen in het dorp Le Lac Bleu dankzij de verschillende voorgestelde activiteiten. Sportfans zullen de kans niet missen om te genieten van een multifunctioneel veld waarop ze kunnen voetballen, basketballen en volleyballen. Een bowlingbaan staat ter beschikking van de bowlers die er niet van zullen genieten. Voor kinderen is een prachtige speeltuin aanwezig en kunnen ze zich als een gek vermaken.

Huis huren in de Lot / h2>

Comfortabele huisjes zijn te huur zodat vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf kunnen doorbrengen. Op de begane grond heeft elke maisonnette een eetkamer, een volledig uitgeruste moderne keuken, een toilet en twee slaapkamers. Boven vinden vakantiegangers een comfortabele woonkamer, een grote slaapkamer en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden