Camping Le Mas des Sédariès

10 beoordelingen 4/5

Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 1/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 2/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 3/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 4/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 5/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 6/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 7/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 8/9
Le Mas des Sédariès Languedoc-Roussillon - Centrum visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Mas des Sédariès op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 7.6


  • Waar voor je geld:7.6
  • Accommodatie :7.3
  • Faciliteiten7.3
  • Dienstverlening7.7
  • Animatie:6.8

"zeer aangenaam verblijf"

Par Jojo le Maa. 31 Aug. 2015

Leuke camping op het terras, goed gedefinieerde locatie en stacaravans op de terrassen waardoor er maar weinig tegenover zijn. We huurden een kleine mobilhome voor 4 personen, het is schoon, geen klachten, niet erg groot, maar we zijn vooral op het grote terras buiten en we hebben de mobilihome vooral gebruikt om te slapen. We hebben een aangenaam verblijf gehad, de bazen zijn erg gastvrij en aangenaam. De omgeving is erg mooi en het meer is fantastisch. De camping is 's nachts rustig en we kunnen vooral rusten dat het' s nachts minder warm is. Een kleine knipoog voor hun elektrische wagentjes om naar de markt van Villefort te gaan. Eerlijk gezegd, verander niets. En dank aan Vanille voor zijn geduld en vriendelijkheid en je zeer goede hamburgers! Tot volgend jaar, het is, we komen terug

"zeer goede camping"

Par lucie42 le Vri. 14 Aug. 2015

mooie rustige en ontspannende plek, uitstekende camping, baas erg aanwezig. sanitair nikkel omdat heel vaak gecontroleerd, dat is een goed punt vooral als de camping vol is. locatie van mooie grootte en goed gedefinieerd. leuke sfeer en vriendelijk, bedankt aan de baas en zijn dochter die bij de receptie en snack is. zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, alleen goed weer, zwembad op goede temperatuur, leuk na een goede wandeling aan te bevelen

"zeer mooie plaats"

Par paul le Vri. 31 Juli 2015

Een week onder de zon. Onze mobilhome was correct met een prachtig terras niet over het hoofd gezien erg rustig, zie te rustig. Mijn kleine restaurant biedt pizza's en hamburgers echt goedkoop. super leuk huis. De baas en zijn dochter zijn super beschikbaar een goed adres voor de juiste prijs.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 35

  • Locations-number-locatif 18


Know-All-About-Camping

De Mas de Sédariès is tegelijkertijd een camping, een residentie en een tussenstop in Villefort in de Cevennen. Dit echte vakantiedorp is georganiseerd in en rond een prachtige boerderij typisch voor de Cevennen. De camping heeft een prachtig zwembad met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Het is een plaats van charme en de meningen van de vakantiegangers zijn uitstekend. De kwaliteit van het welkom in aanvulling op accommodatie en catering dragen bij aan het succes van dit etablissement.

Let op: het zwembad wordt verwarmd van half juni tot half september en u kunt er genieten van de SPA en de fitnessruimte. Een speeltuin voor kinderen kijkt uit op het zwembad. Een van de sterke punten van Mas de Sédariès is ook de kwaliteit van de gastronomie die wordt aangeboden aan vakantiegangers. Specialiteiten van Cévenoles staan in de schijnwerpers.

Wat betreft accommodatie, de keuze is breed bij Mas de Sédariès! U heeft de keuze om een apart-hotel te huren voor 2 en 4 personen. Ze zijn goed uitgerust, hebben een terras en bieden een prachtig uitzicht. The Cottage hotelier biedt twee familiesuites. Het huisje biedt 4 kamers voor 4 personen en een kamer voor 3 personen met een grote keuken en 4 badkamers. Ideaal om te ontspannen tussen twee prachtige wandelingen!

De camping heeft 17 kampeerplaatsen en 18 huuraccommodaties (stacaravans en chalets). Een nieuwe ongewone accommodatie heeft zojuist het aanbod aan huurders verrijkt. U zult genieten van een verblijf in een tent ingericht in de Canadese trapper-mode.

U kunt op de boerderij ontbijten en dineren.

Wat betreft sportieve en culturele activiteiten, de regio Cevennen zal u niet teleurstellen. Dicht bij de Mas de Sédariès kunt u genieten van het meer van Villefort met een prachtig uitgerust strand (met het Blauwe Vlag-label). Overal kunt u terecht voor via-ferrata, canyioning, wandelen of paardrijden, klimmen of mountainbiken.

Campings in de buurt

Populairste steden