Een merk easyvoyage

Camping Le Metz

Le Metz Auvergne - Arlanc visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier VACAF Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Metz op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 57

  • Locations-number-locatif 17


Know-All-About-Camping

De camping Le Metz ligt op een hoogte van 720 m in het centrale massief ten zuiden van de Puy de Dôme op 56 kg Puy-en-Velay, het is gelegen in de stad Arlanc aan de oevers van de Dolore. Deze regio is ideaal om de vulkanen van de Auvergne te ontdekken en een mooie wandeling naar het groen te maken.

Kom met uw tent, caravan of camper op een van de vlakke en met gras begroeide plaatsen met heggen om te genieten van een perfecte intimiteit. Het etablissement heeft 40 percelen en blijft daarom op menselijke schaal voor een vriendelijke vakantie.

Kleine huisjes zijn te huur, ze zijn geschikt voor maximaal 5 personen. U vindt er een ingerichte keuken, een tafel en een terras om buiten te dineren.

Tijdens uw verblijf worden verschillende diensten aangeboden: supermarkt, wasmachine, wifi, brood en pizza eenmaal per week. De camping grenst aan het gemeentelijk zwembad met een groot verwarmd buitenzwembad en glijbanen. Voorkeurstarieven worden aangeboden aan vakantiegangers op de camping. Atleten zullen de sportfaciliteiten in de buurt waarderen: vissen, minigolf, tafeltennis, wandelen, tennis, boogschieten of volleybal.

Auvergne is een perfecte regio voor toerisme, u geniet van een gulle natuur, prachtige infrastructuur, een prachtig erfgoed en u hebt geen last van massatoerisme. In de omgeving kunt u Vulcania leren kennen, het Michelin-avontuur ontdekken, genieten van de panoramische koepels. Mis bezoeken aan de molen Richard De Bas, Issandolanges, het museum van de school of het kasteel van Bergen niet

Campings in de buurt

Populairste steden