Camping Le Moulin de Clemensac

image : Le Moulin de Clemensac  - Limouqin - Sérandon visuel 1/3
image : Le Moulin de Clemensac  - Limouqin - Sérandon visuel 2/3
image : Le Moulin de Clemensac  - Limouqin - Sérandon visuel 3/3

points-forts

Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Nos partenaires ne proposent pas de séjours sur le Camping Camping Le Moulin de Clemensac sur notre site. Comparez les prix des locations autour de ce camping

Equipment-service-camping

  • binnenzwembad
  • Huisdier toegestaan

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

In het gehucht Clemensac-molen kunnen vakantiegangers comfortabel verblijven in een bevoorrechte omgeving in de Gorges de la Haute-Dordogne.

Vakantiehuis met zwembad in de Dordogne

Vanuit hun vakantiehuis in de Dordogne kunnen vakantiegangers genieten van directe toegang tot het prachtige buitenzwembad dat beschikbaar is. Dit zwembad kan worden overdekt of ontdekt, afhankelijk van het weer, zodat vakantiegangers er op elk moment van kunnen genieten. Rond het zwembad nodigt een aangenaam terras uit om te genieten van pure momenten van ontspanning in een natuurlijke omgeving van de meest ontspannen.

Voor een ontspannen en comfortabele natuurvakantie is er niets beter dan te kiezen voor een vakantiehuis in de Dordogne. In het gehucht Clemensac-molen is het mogelijk om een van deze huuraccommodaties functioneel en perfect te huren voor een gezinsverblijf. In deze verblijven kunnen 5 personen comfortabel verblijven. Elk huisje heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m2 en heeft een kitchenette, een slaapkamer, een slaapkamer met eenpersoonsbedden, toilet en een badkamer. Bij elk huisje hoort een overdekt terras van 15 m2 met tuinmeubelen en parasol. Door te verblijven in een van de huisjes aangeboden door de molen Clemensac, kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden in een uitzonderlijke omgeving.

Verhuur cottage op het platteland

Door in het gehucht Clemensac Mill te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een droomlocatie in de bovenste Dordogne-vallei. Deze vallei is geclassificeerd als werelderfgoed door UNESCO vanwege zijn Biosphère. De natuurliefhebbers zullen worden veroverd en zullen niet nalaten om de gemarkeerde wandelpaden door de Bird Sanctuary Belvedere Gratte-Bruyère, die slechts 2 km is, te volgen. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen lid worden van Lake Triouzoune in Neuvic. Op het terrein nodigt een strand uit om te genieten van zwemmen onder toezicht in juli en augustus. Op het meer kunt u zeilen, windsurfen, kanoën, kajakken, motorboot varen of zelfs waterskiën.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Insolite : dormir sur une barque !

Insolite : dormir sur une barque !

Le Mag Camping - Les attraits camping du Limousin

Les attraits camping du Limousin

number-closest-capmings2

Populairste steden