Camping Le Petit Bois

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Petit Bois op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 22

  • Locations-number-locatif 1


Know-All-About-Camping

In de regio Nouvelle-Aquitaine, in het departement Corrèze, zal de tweesterrencamping Le Petit Bois u ontmoeten in Saint-Merd-de-Lapleau, in het hart van de Dordogne-vallei - ingedeeld Grand National Site - op zijn beboste en rustige grond voor een verblijf in het groene bos, de rivier en de vijver, ideaal voor liefhebbers van een landelijke omgeving.


Op deze kleine natuurlijke en familiecamping in de buurt van de kloven van de Dordogne en zijn grote dammen, kunt u verblijven in een volledig uitgeruste huuraccommodatie of uw tenten, campers en caravans installeren op locaties die zijn afgebakend voor het merendeel van de hen, in de schaduw, half in de schaduw of zonnig. Merk op dat je viervoetige metgezellen ook welkom zijn.


Om u aangename momenten te bezorgen, stelt de camping u een tafeltennistafel ter beschikking die geschikt is voor wilde delen in familie of tussen vrienden, een speeltuin waar uw peuters nieuwe vrienden kunnen maken evenals spelletjes gigantische bossen sierlijk geleend.

Als het op eten aankomt op de camping, kunt u gemakkelijk de verschillende winkels in de stad Marcillac, op 4 km afstand, bereiken met de auto.


Vanaf deze camping op menselijke schaal, oefen in overvloed via de nabijgelegen aangepaste locaties in overvloed vissen, wandelen van alle soorten, zwemmen en watersporten, vertrek om het panorama van de Roc Grand of Chapeloune te bewonderen en bezoek rond de stad Tulle om zijn musea, het kasteel van Sédières, het viaduct van de Black Rocks of de watervallen van Gimel!

Campings in de buurt

Populairste steden