Camping Le Pissevaches

Le Pissevaches Languedoc-Roussillon - Fleury visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Pissevaches ( 7.3 km ),

    Plage Saint-Pierre de la Mer ( 7.4 km ),

    Plages des Cabanes de Fleury ( 7.4 km ),

    Plage du village ( 7.5 km ),

    Plage de la Grande Cosse ( 7.7 km ),

    Narbonne Plage ( 8.5 km ),

    Plage des Montilles ( 9.6 km ),

    Plage du Créneau de Nature ( 9.7 km ),

    Plage des Ayguades ( 11.1 km ),

    Plage du Casino ( 12 km ),

    Plage Mateille ( 12.5 km ),

    Plage Centrale ( 12.9 km ),

    Plage du Grazel ( 13.4 km ),

    Plage des Tellines ( 13.5 km ),

    Plage des Chalets ( 14.8 km ),

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Pissevaches op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 06/04

  • Sluitingsdatum: 06/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 667

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

De camping Le Pissevaches ligt aan het strand met directe toegang tot de Middellandse Zee. Het is een gemeentelijke vestiging in de gemeente Fleury, in de Aude, tussen Cap d'Agde en Narbonne. Hier komen de natuur en de stad samen voor een rijke en goed gevulde vakantie.

Plaats uw tent, caravan of camper op zeer vlakke plaatsen en voorzien van water- en elektrische aansluitingen. De toiletgebouwen zijn dichtbij om uw leven te vergemakkelijken, ondanks de grootte van het etablissement met 667 standplaatsen voor vakantiegangers. Er is ook een parkeerplaats voor campers met riolering.

U zult de nabijheid van de zeilschool, de ponyclub en het recreatiecentrum waarderen, u zult sport- en leuke activiteiten niet missen. In het toernooiprogramma van volleybal, tennis, jeu de boules, ping-pong, kinderfeestjes of excursies in de wildernis is er voor elk wat wils en voor iedereen wat wils zodat iedereen zijn agenda op zijn gemak kan invullen.

Een supermarkt, een broodwinkel, een traiteur en wasmachines staan tot uw beschikking, een beetje moderniteit doet geen pijn. Op 10 minuten vindt u het stadscentrum en meer in het bijzonder een gigantische markt die eenmaal per week vestigt, dus mis de goede lokale producten van de regio niet.

Ontdek de bezienswaardigheden die op slechts enkele minuten afstand liggen. Begin met de natuurlijke kloof The Sweet Eye, een ware geologische nieuwsgierigheid. Geniet van de vele wandelpaden en de wijnroute, de gastronomie is hier aanwezig dankzij de verschillende gebieden en kastelen. De stad Narbonne is 2 stappen, kom dan door de straten en geniet van het erfgoed.

Campings in de buurt

Populairste steden