Een merk easyvoyage

Camping Le Plantaurel

Le Plantaurel Midi-Pyreneën - Palaminy visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Plantaurel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 132

  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Le Plantaurel verwelkomt vakantiegangers in een groene, schaduwrijke omgeving aan de oever van de Garonne. Kampeerders kunnen hier genieten van de meest aangename rust.

Camping met zwembad in Haute-Garonne

In de zon van de Midi-Pyrénées nodigt Camping Le Plantaurel jong en oud uit om te komen zwemmen. De camping heeft een groot buitenzwembad, gelegen in een weelderig groene omgeving met zowel zon als schaduw. Je kunt er heerlijk ontspannen in de koelte van het zwembad, dat jong en oud zal plezieren op warme zomerdagen. Camping Le Plantaurel heeft ook een pierenbadje voor de kleintjes. Het is ondiep en biedt veiligheid en plezier voor de allerkleinsten. Voor onvergetelijke farniente-sessies gaat er niets boven lekker luieren op het grasveld rond het zwembad na een frisse duik.

Gezinscamping in Zuid-Frankrijk

Op Camping Le Plantaurel kan het hele gezin genieten van verschillende activiteiten voor iedereen. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er is een speeltuin voor ze. Deze speeltuin heeft verende speeltoestellen, schommels en een glijbaan. Liefhebbers van jeu de boules kunnen hun hart ophalen op de bowlingbaan. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers ook deelnemen aan individuele of groepslessen yoga, pilates en fitness. De fietsen die beschikbaar worden gesteld door Camping Le Plantaurel zijn ideaal voor tochten in de omgeving.

Huur een stacaravan in Haute-Garonne

Voor vakantiegangers die willen genieten van maximaal comfort, biedt Camping Le Plantaurel prachtige stacaravans te huur aan. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, perfect voor stellen, gezinnen of vrienden. De stacaravans zijn uitgerust met een keuken en een badkamer, zodat de huurders zich meteen thuis voelen.

Campings in de buurt

Populairste steden