Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 1/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 2/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 3/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 4/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 5/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 6/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 7/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 8/9
Le Plô Midi-Pyreneën - Recoules-Prévinquières visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Plô op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Locations-number-locatif 21


Know-All-About-Camping

De camping Le Plo verwelkomt vakantiegangers in het hart van het nationale park Grands Causses. Op een genereus landschap, dicht bij alle buitenactiviteiten en locaties die u niet mag missen in de regio, is camping Le Plô de ideale plek voor een kampeervakantie in de Aveyron.

Camping met zwembad in Aveyron

Zodat vakantiegangers een geweldige tijd kunnen hebben en in alle rust kunnen ontspannen, biedt camping Le Plô een nieuw verwarmd binnenzwembad. Door de ideale temperatuur van dit zwembad kunnen jong en oud aangename momenten van zwemmen doorbrengen in een bosrijke omgeving, zelfs op de koelste dagen. Rond het zwembad zijn ligstoelen beschikbaar voor liefhebbers van ontspanning die willen ontspannen en alle stress van het dagelijkse leven willen vergeten. Zwemmen en rust zullen op de afspraak zijn voor vakantiegangers die graag de camping Le Plo hebben gekozen om hun vakantie door te brengen in de Aveyron.

Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van verschillende activiteiten die voor hen beschikbaar zijn. Sportliefhebbers zullen elkaar zeker ontmoeten op het voetbalveld van de camping, op de badmintonbaan of op de gratis gemeenschappelijke tennisbaan voor de camping. Met vrienden is het heel leuk om af te spreken in de speelkamer van de camping en wat leuke tafelvoetbal- en biljartspellen te spelen. De camping biedt ping-pong-, tennis- en badmintonrackets en biedt ook bordspellen en boeken.

Huur een chalet in Aveyron

Door op camping Le Plô te verblijven, kunnen vakantiegangers kiezen voor het comfort van een houten chalet, ideaal voor een landelijk en exotisch verblijf. Familiechalets worden aangeboden, evenals duo-chalets en mini-chalets. Voor een origineel verblijf midden in de natuur gaat er niets boven het huren van een Afrikaanse lodge op palen, geschikt voor 5 tot 6 personen met badkamer, keuken en terras. Stacaravans zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden