Een merk easyvoyage

Camping Le Pont De Maxonchamp

Le Pont De Maxonchamp Lotharingen - Rupt-sur-Moselle visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Pont De Maxonchamp op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 33

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

In het zuidoosten van het departement Vogezen, in de regio Grand Est, wacht camping Maxonchamp u op in Rupt-sur-Moselle, niet ver van Epinal, op een terrein van 2 hectare omgeven door middelgebergte, aan de rand van de Moezel en dicht bij een Greenway, bevorderlijk voor meerdere buitenactiviteiten.


Op het terrein van deze camping aan de waterkant met directe toegang tot de rivier, kunt u comfortabel verblijven in stacaravans voor 4 of 6 personen, huisjes voor 4 vakantiegangers of caravans voor 4 personen. Uw tenten, campers en caravans kunnen investeren in schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen, met mogelijke toegang tot elektriciteit. Houd er rekening mee dat er op de camping een serviceterrein voor campers aanwezig is.


Om plezier en ontspanning te hebben tijdens uw verblijf, heeft de camping een speeltuin voor peuters, een tafeltennistafel en fietsverhuur. Daarnaast organiseert de camping verschillende activiteiten binnen het domein, zoals gezellige maaltijden en markten van producenten en lokale ambachtslieden.

U kunt eten zonder het terrein te verlaten dankzij de supermarkt, de broodservice en de verschillende gerechten die op bestelling worden gekookt (ontbijt, warme of koude snacks, verschillende drankjes, enz.). En als u iets mist, vindt u alles wat u nodig hebt binnen een bereik van maximaal 3 tot 7 km.

Goed om te weten: WiFi-toegang tot de receptie van de camping!


Vanaf deze familiecamping in het Massif Vosgien kunt u genieten van kanoën en vissen, wandelen, paardrijden, fietsen of skaten via de Greenway en de schoonheid van het landschap ontdekken. van het Regionaal Natuurpark van Ballons des Vosges!

Campings in de buurt

Populairste steden