Een merk easyvoyage

Camping Le Pontis

Le Pontis Aquitaine - Verteillac visuel 1/3
Le Pontis Aquitaine - Verteillac visuel 2/3
Le Pontis Aquitaine - Verteillac visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Pontis op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 59

  • Locations-number-locatif 20


Know-All-About-Camping

Camping Le Pontis ligt aan de rand van Verteillac in de Périgord Vert. De natuurlijke omgeving is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, terwijl liefhebbers van toerisme Angouleme (45 km) en Périgueux (50 km) kunnen bereiken.

Camping met zwembad in de Périgord

Op het terrein van Camping Le Pontis kunnen vakantiegangers genieten van hun verblijf en de geneugten van zwemmen dankzij het zwembad dat tot hun beschikking staat. Het is inderdaad mogelijk voor het hele gezin om te genieten van het gratis zwembad op slechts 300 meter van de camping. De laatste wordt verwarmd en biedt de mogelijkheid om op elk gewenst moment en zelfs bij koud weer te baden. Dit grote zwembad is ideaal voor zowel zwemliefhebbers als vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning. Aan de rand van het zwembad, ontspanning is op de afspraak en zonnebaden zal meer dan een genot.

Tijdens hun verblijf op Camping Le Pontis kunnen sportfans een tonische vakantie doorbrengen. Inderdaad, de camping biedt aan degenen die een goed uitgeruste fitnessruimte wensen die uitnodigt om zijn lichaam te behouden, zelfs op vakantie. Tennisfans zullen de aanwezigheid van twee buitenbanen waarderen.

Natuurkamperen in de Périgord Vert

De bevoorrechte locatie van Camping Le Pontis nodigt u uit om te genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Natuurliefhebbers zullen in het paradijs zijn, vooral wandelaars die prachtige wandel- en mountainbikeroutes kunnen ontdekken. Vissende liefhebbers zullen in het paradijs zijn bij de veenmoerassen van Verteillac, op slechts 2 km van de camping. Het is zelfs mogelijk om ter plaatse te picknicken. Liefhebbers van kanovaren kunnen Ribérac bezoeken en liefhebbers van klimmen in Paussac St-Vivien.

Campings in de buurt

Populairste steden