Een merk easyvoyage

Camping Le Soleil d'Or

3 beoordelingen 2/5

Le Soleil d'Or Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 1/5
Le Soleil d'Or Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 2/5
Le Soleil d'Or Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 3/5
Le Soleil d'Or Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 4/5
Le Soleil d'Or Aquitaine - Vendays-Montalivet visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Centrale ( 8.2 km ),

    Plage Dépée ( 10.2 km ),

    Plage Gurp ( 11.3 km ),

    Plage du Pin-Sec ( 13.1 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Soleil d'Or op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 4.7


  • Waar voor je geld:4.3
  • Accommodatie :4.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening4.0
  • Animatie:2.0

"Camperplaats"

le Woe. 27 Juni 2018

Camperplaats te dicht bij de weg, 4 salit voor de hele camping - gemiddelde schoonmaak, geen schaduw, helemaal geen familie geen contact met de ambtenaren van de camping .. De kinderclub was ...

"Teleurstellend ..."

Par jeannot lapin le Vri. 27 Sep. 2013

Verhuur toegewezen niet in overeenstemming met de reservering Home weinig goedkeuring Geen haarschaduw op de hele camping. Lage beddenprijs voor 2 sterren

"MIDDENVERBLIJF"

Par franck38 le Maa. 26 Aug. 2013

WIJ HEBBEN VIER DAGEN BIJ HET KAMPEREN VAN DE ZON D OF, DE LOCATIES ZIJN ALLEMAAL IN DE ZONNIG GEEN ABRES AL HORIZON, de grond is heel moeilijk, heel moeilijk om een sardine te planten, SANITAIR EN SERVICE ZIJN GEMIDDELD, HET ENIGE VOORDEEL OM TE VINDEN, HET STRAND EEN PAAR METER EN EEN MOOIE GANG NAAR HET DORP

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 07/04

  • Sluitingsdatum: 27/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 89

  • Locations-number-locatif 40

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Le Soleil d''Or is gelegen in Vendays-Montalivet, badplaats van de medoc, ideaal gelegen aan de Atlantische kust.

Kamperen aan zee in het zuidwesten

Door te verblijven op camping Le Soleil d'Or, zullen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan het water in Montalivet. Deze badplaats Médoc ligt aan de Côte d'Argent en zal jong en oud verrukken dankzij de uitzonderlijke zon. De badplaats Montalivet nodigt u uit om te genieten van alle zoetheid van het leven in het zuidwesten met zijn 12 km zandstranden met het label Blauwe Vlag. Tussen zandstranden en bossen is het verblijf 100% natuur. Door de stranden van Montalivet te volgen, is het mogelijk om de Verdon in het noorden en Cap Ferret in het zuiden te bereiken met een totaal van 100 km stranden. De prachtige golven van de oceaan zullen ideaal zijn voor leuk familiezwemmen en om te surfen.

Natuurliefhebbers kunnen gaan fietsen of wandelen op fietspaden en wandelpaden. Het bos nodigt uit tot veel activiteiten tussen dennen en eiken. Het is mogelijk om lid te worden van een avonturenpark, plezier te maken door paintball te doen of quad te doen. Degenen die dat wensen, kunnen paardrijden.

Verhuur van stacaravans in Medoc

Voor een comfortabel verblijf aan zee hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een van de stacaravans te kiezen die de camping Le Soleil d'Or te huur aanbiedt. De laatste nodigt u uit om te verblijven in deze functionele accommodaties die perfect zijn voor een verblijf met familie of vrienden. Verschillende modellen worden voorgesteld op basis van de behoeften en wensen, zodat de vakantiegangers het best mogelijke verblijf kunnen doorbrengen. Deze stacaravans hebben comfortabele kamers, een woonkamer, een uitgeruste keuken, een badkamer en een terras met tuinmeubelen.

Campings in de buurt

Populairste steden