Een merk easyvoyage

Camping Le Val des Cévennes

Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 1/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 2/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 3/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 4/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 5/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 6/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 7/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 8/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 9/10
Le Val des Cévennes Languedoc-Roussillon - Florac visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Cevennen ( 3.1 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Val des Cévennes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping Le Val des Cevennes ligt aan de oevers van de Tarn in het nationale park Cevennen in de stad Florac-Trois-Rivières, een kleine stad met 2000 inwoners ver van het massatoerisme. Dit gebied zal natuurliefhebbers aanspreken met zijn bossen en rivieren.

30 plaatsen zijn beschikbaar voor het installeren van tent, caravan of camper. Elke kamer is voorzien van elektriciteit, water en riolering. Plots van 100 m² dicht bij het strand zullen je gelukkig maken.

De huurwoningen zijn onderverdeeld in 3 categorieën: stacaravans, chalets en canvashuizen. De eerste 2 categorieën hebben alle apparatuur om een comfortabel verblijf thuis door te brengen voor maximaal 6 personen: kamers, keuken, douche, toilet (gescheiden afhankelijk van het model) en overdekt terras. Canvasverhuur biedt plaats aan maximaal 5 vakantiegangers en is min of meer uitgerust, maar hoewel het sanitair in de buurt is. Het heeft ook overnachtingsaccommodatie voor wandelaars met ontbijt- en picknickopties en de mogelijkheid om uw paard of ezel onder te brengen.

Op het terrein vindt u een wasserette, wifi, een brood en gebak, een collectieve barbecue met tafel. Een snackbar is geopend en biedt ontbijt en picknicks. Verschillende verhuurdiensten zijn beschikbaar: doek, koelkast, kit-baby, handdoeken, etc.

De kinderen hebben een speeltuin en u kunt pingpongspellen organiseren met de tafels voor iedereen. Het strand van de Tarn heeft directe toegang vanaf de camping, aangezien het ezelpark (ezeltochten mogelijk zijn), kinderen kunnen zorgen voor eten en borstelen.

De omringende natuur is een bron van wandelingen, bovendien lopen er verschillende wandelpaden in de buurt. Ontdek de fauna en flora die de Cevennen u bieden.

Campings in de buurt

Populairste steden