Camping Le Vieux Moulin

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Vieux Moulin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Aantal Staanplaatsen: 40


Know-All-About-Camping

In de regio Nieuw-Aquitanië, in de Dordogne, verwelkomt de camping Le Vieux Moulin u in Brivezac, op het groene terrein met een oase van rust aan de rand van de rivier de Dordogne, waar het aangenaam vertoeven is momenten met familie of vrienden in het hart van de natuur.


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de rivier en een klein strand, kunt u uw tenten, caravans en campers installeren op ruime plaatsen en in de schaduw, met toegang tot een elektrische aansluiting via een toeslag . Houd er rekening mee dat er een servicegebied beschikbaar is voor kampeerders op de camping.

NB: geen accommodatie aangeboden hard maar caravans te huur!


Ter plaatse kunt u in totale gemeenschap met de natuur zijn. Geen entertainment of sportuitrusting of vrije tijd op de camping - behalve een net van badminton of volleybal - maar de rivier en een klein strand, direct toegankelijk, waarmee u in overvloed nietsdoen aan de waterkant kunt oefenen kanovaren, vissen of duikvissen en zwemmen op warme zomerdagen.

Eindelijk kunt u genieten van de passage van de bakker die op dinsdag en vrijdagochtend op uw vakantieplaats stopt en om meer te tanken, vindt u alles wat hij u zou missen binnen een straal van 8 km.


Bezoek vanaf deze camping met de warme sfeer van de Dordogne-vallei Beaulieu-sur-Dordogne voor zijn charmante middeleeuwse stad en zijn historische monumenten, breng een dag door in Brive-la-Gaillarde en ga wandelen in het hart van het park Natuurlijke regionale Causses of Quercy, niet ver daar vandaan!

Campings in de buurt

Populairste steden