Een merk easyvoyage

Camping Le Village des Templiers

Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 1/7
Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 2/7
Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 3/7
Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 4/7
Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 5/7
Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 6/7
Le Village des Templiers Picardië - Trie-Château visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Village des Templiers op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 10/02

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Het Village des Templiers nodigt u uit voor een ongewone vakantie in Picardië in een van de Mongoolse huurjurts. Groene en ontspannen omgeving, privéjacuzzi's en ongewone accommodaties, alle ingrediënten voor een uitzonderlijk verblijf in Picardië wachten op u in Village des Templiers.

Blijf in een joert in Picardie

Voor een ongewoon verblijf in Picardie gaat er niets boven naar Templar Village gaan. Deze laatste biedt zijn gasten een uitzonderlijk verblijf door te kiezen uit een van de twee traditionele Mongoolse yurts die rechtstreeks uit Mongolië kwamen. Deze yurts staan klaar om vakantiegangers in een rustige en uitzonderlijke omgeving te verwelkomen om een unieke ervaring te beleven. Deze joert zal absoluut perfect zijn voor een ontspannen en gezellig eco-verblijf. Yurts zijn prachtig versierd met traditionele Mongoolse meubels voor nog meer totale onderdompeling.

Een verblijf in Village des Templiers belooft te ontspannen, want door een yurt te huren, kunnen vakantiegangers ook genieten van een privéjacuzzi in de buitenlucht. Niets is beter om van uw vakantie te genieten dan uzelf onder te dompelen in een bubbelbad en de hitte en bubbels stress en spanning te laten elimineren.

Afhankelijk van het aantal mensen, kunnen vakantiegangers de yurt kiezen die het beste bij hen past. De yurt "Ulan Bator", genoemd naar de Mongoolse hoofdstad, biedt een oppervlakte van 50 m2 en is geschikt voor 3 en 6 personen. De Yurt Mörön is 27 m2 voor 2 tot 4 personen. Elke yurt heeft een eigen badkamer met badkamer en toilet en een gemeenschappelijke keuken is beschikbaar naast de units.

Vakantie in het bos in de Oise

In de directe omgeving van het Templar-dorp kunnen vakantiegangers genieten van een privébos van 40 hectare. Het is heel aangenaam om met je familie te wandelen, te picknicken of paddenstoelen te plukken. Veel activiteiten zullen beschikbaar zijn in de buurt van Templar Village, waaronder Parc Astérix, dat op slechts een uur rijden ligt.

Campings in de buurt

Populairste steden