Een merk easyvoyage

Camping Le Wagelrott

Erstein

 - 

Elzas

1 beoordelingen 2/5

Le Wagelrott Elzas - Erstein visuel 1/3
Le Wagelrott Elzas - Erstein visuel 2/3
Le Wagelrott Elzas - Erstein visuel 3/3

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Wagelrott op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"slechte ontvangst"

Par karolyn7611 le Zat. 6 Sep. 2014

Camping Le Wagelrott ligt in een prachtige regio De stad Erstein is vriendelijk en kamperen zou leuk zijn als de ontvangst niet zo slecht was.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 283


Know-All-About-Camping

De camping Le Wagellroot is een gemeentelijke vestiging in de gemeente Erstein, 20 minuten ten zuiden van Straatsburg en 20 minuten van de steden Celestat, Obernai of Lahr in Duitsland. Je blijft aan de rand van de stad met het platteland en beekjes als buren.

Of u nu een jaarlijkse inwoner (195 locaties) of een toerist voor een paar dagen (88 locaties) bent, u heeft grasvelden afgebakend door heggen van vegetatie om een verblijf in privacy door te brengen. Een toiletgebouw met warme douches en toiletten staat open voor alle kampeerders die niet zijn uitgerust, er is ook een afvoerpunt voor campers.

Op het terrein vindt u een wasserette, een snackbar met terras, een mailbox, een vriezer voor uw ijs. Er is amusement voor kinderen en volwassenen en de verfrissingsbar komt soms 's avonds tot leven. Het stadscentrum met winkels, bioscoop, restaurants, museum ligt op 1,5 km.

Atleten zullen besteden op basketbal- en volleybalvelden en tafeltennis of bowlen. Veel beekjes passeren de camping, je kunt dan kano's huren om ze te inspecteren.

Op het terrein een stuk water met betonnen randen als een zwembad en strand terwijl de zee op u wacht. De ruimte wordt bewaakt van half juni tot eind augustus, u kunt uw kinderen veilig achterlaten. Op 400 m is het gemeentelijk zwembad met glijbanen en ontspanningsruimte (sauna, fitness ...), kinderen en ouders zullen hun geluk vinden.

De nabijheid van de Rijnvlakte en de grachten beloven u zonder problemen prachtige fietstochten, fietspaden zijn vlak en gemakkelijk voor alle niveaus. Neem een paar kilometer om het Zwarte Woud in Duitsland te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden