Een merk easyvoyage

Camping Les 4 Vaulx

1 beoordelingen 5/5

Les 4 Vaulx Bretagne - Saint-Cast-le-Guildo visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de la Fresnaye ( 0.7 km ),

    Plage de la Pissote ( 0.9 km ),

    La Grande plage ( 1.1 km ),

    Plage de la Mare ( 1.4 km ),

    Plage de la Fosse ( 1.6 km ),

    Plage de Pen-Guen ( 2.9 km ),

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Kaap Fréhel ( 6.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les 4 Vaulx op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"outstanding !!!"

Par Fam. BOTZ le Din. 15 April 2014

Camping Les 4 Vaulx is gelegen in Saint-Cast-le-Guildo, het is klein, wat het allemaal zijn charme geeft, het strand verwelkomt te voet, weinig mensen en vaste gasten laten u gemakkelijk vrienden maken. de gratis douche, verwijderd in de wildernis met het geluid van de stroom om te slapen! weg van de grote stad, maar heel dichtbij met de auto erg pittoresk. kamperen heel eenvoudig zonder franje en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding concurrentie !! je komt op de dag aan en er is niemand thuis geen zorgen installeren zie je aan het einde van de middag !! in caravan, tent of camping omdat het het paradijs van de camper is. Absoluut niets om perfect te zeggen! het is 10 jaar geleden dat het duurt en mijn kleine fammille wacht elk jaar om ongeduldig terug te keren !! ...

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/07

  • Sluitingsdatum: 31/08

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Het strand van camping 4 Vaulx grenst, zoals de naam al aangeeft, het strand met uitzicht op de eilanden Ebihens tussen Kaap Frehel en de stad Saint-Malo. Een typisch landschap van Bretagne wacht op u in dit etablissement in een rustige groene vallei.

Mooie bloeiende hagen afbakenen percelen van ongeveer 100 m² voor het installeren van tent, caravan of camper. De bijzonderheid hier is dat u tot 22 uur kunt aankomen.

Bij het huren vindt u tit-homes, mobil-home half-doek halverwege de caravan. De kamers zijn beschut door harde muren en de woonkamer met kitchenette bevindt zich onder een baldakijn. Een oppervlakte van 25 m² wacht op u met 2 slaapkamers. Je hebt toegang tot het toiletgebouw om te delen met de rest van de kampeerders. Gasten kunnen minimaal 2 nachten blijven.

De snackbar op het terrein is geopend. Een ontspanningsruimte is open voor iedereen en u kunt spelletjes en brochures lenen om de omgeving te ontdekken. De kinderen kunnen voor de speeltuin zorgen en met het gezin zorgt de tafeltennistafel voor leuke momenten.

De stad Saint-Cast ligt op 6 km afstand en biedt verschillende activiteiten zoals duiken, zeilen, waterwandelingen, wakeboarden, windsurfen, paddle, enz. Het heeft grote stranden met clubs en winkels.

Verder kun je de beroemde stad Saint-Malo (40 minuten) lopen met zijn wallen, forten en zwemmen. Boten brengen u naar de Engelse eilanden vooraan. De stad Dinard laat u de Bretonse villa's aan zee ontdekken met zijn kustwandeling.

Campings in de buurt

Populairste steden