Camping Les Cedres

2 beoordelingen 3/5

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Cedres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.0


  • Waar voor je geld:6.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening8.0

"Een echte camping."

Par minouche18 le Vri. 8 Aug. 2014

De camping Les Cedres ligt op 1,5 km van het strand en bovendien passeert het treintje voor de deur. De receptie op de camping was erg familie. De sanitaire blokken zijn schoon, behalve wanneer varkens voor je passeren. Geweldige vakantie zal volgend jaar terugkomen

"Zeer gemiddeld"

Par jataka le Vri. 4 Okt. 2013

De camping Les Cedres bevindt zich in Argelès-Sur-Mer De receptie op de camping was ok Geen animatie; een fastfoodservice; toeristische info bij de receptie. Een slaapzaalcamping: geen entertainment, geen entertainment, relatief ver van de zee en het stadscentrum. De plaatsen zijn aangenaam en schaduwrijk; een groot probleem: het hete water wordt na 22 uur afgesneden; douche na een middernachtbad is verkwikkend (als je koud water ondersteunt); een enkel sanitair blok voor 170 locaties, en het huishouden wordt slechts eenmaal per dag gedaan = de hygiëne laat eerlijk te wensen over; breng een paar speciale tikken; geen licht op de schotelschalen; als u 's nachts uw gerechten doet, geen warm water en blindelings ... deze camping is zijn aantal sterren niet waard, noch de factuur die ermee gepaard gaat. Ik zal niet teruggaan.

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden