une marque easyvoyage

Camping Les Drouilhèdes

Les Drouilhèdes Languedoc-Roussillon - Peyremale visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Drouilhèdes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Aantal Staanplaatsen: 90

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

De camping Drouilhedes is een familiecamping aan de oevers van de Cèze. Het biedt mooie plaatsen aan de rivier, rond een speeltuin of op een schaduwrijke plek en omgeven door lauweren.

Op de camping Les Drouilhedes kunnen vakantiegangers genieten van verschillende activiteiten aangeboden door het etablissement. Je kunt jeu de boules spelen, genieten van een tennisbaan, minigolf spelen of tafeltennissen. Een pooltafel is ook beschikbaar, evenals een gigantisch schaakspel. Tijdens het hoogseizoen worden activiteiten voor kinderen tussen 4 en 9 jaar aangeboden, terwijl volwassenen kunnen deelnemen aan jeu de boules, tafeltennis of volleybal. Er worden regelmatig muziekavonden georganiseerd. De camping ligt aan de rivier en heeft een dam, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van een prachtig meer. Op de camping zijn in totaal niet minder dan drie speeltuinen beschikbaar voor kinderen zodat ze zich veilig kunnen vermaken.

De diensten die de camping de vakantiegangers aanbiedt, zullen het verblijf zeer aangenaam maken. Het ter beschikking gestelde toiletgebouw is schoon en heeft voorzieningen voor de jongste kinderen. In dit blok zijn ruime douches voor het wassen van het gezin en aangepaste kamers voor mensen met beperkte mobiliteit. Vakantiegangers kunnen ook wasmachines en een strijkijzer gebruiken. In het midden van de camping is een terras dat u uitnodigt om een warm drankje, ijs of friet te bestellen. Bovendien bevindt de hoofdspeelplaats zich net buiten het terras, zodat volwassenen kunnen ontspannen en kinderen veilig kunnen spelen. In de ochtend is een supermarkt geopend en is het mogelijk om wat brood te halen.

Campings in de buurt

Populairste steden