Een merk easyvoyage

Camping Les Echasses

Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 1/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 2/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 3/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 4/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 5/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 6/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 7/8
Les Echasses Aquitaine - Gastes visuel 8/8

Beste prijs:

du 04/05 au 11/05

Stacaravan 6 pers.

531

Zie

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Biscarosse en Parentis ( 6.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Kies je vertrekdatum

  • 7 overnachtingen
  • 14 overnachtingen
  • 2 mensen
  • 3 mensen
  • 4 mensen
  • 5 mensen
  • 6 mensen
  • 7 mensen
  • 8 mensen

Dit zijn de beschikbare huurprijzen voor deze camping

2 verhuuren beschikbaar
Les Echasses - Stacaravan - RAPIDHOME

Stacaravan 6 pers.

RAPIDHOME

van 11/05 tot 18/05

7 nacht

531

Zie
Les Echasses - Stacaravan - NIRVANA

Stacaravan 6 pers.

NIRVANA

van 11/05 tot 18/05

7 nacht

531

Zie

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 154

  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Gelegen in het hart van de Landes, midden in het bos, biedt camping Les Echasses een gezinsvakantie aan het meer van Parentis-Biscarrosse.

Vakantie aan een meer

Door te verblijven op de camping Les Echasses kunnen vakantiegangers genieten van een aangename nabijheid van het meer van Parentis-Biscarosse, op slechts 800 meter afstand. Dit prachtige meer van 3540 hectare maakt deel uit van de merenketen in Aquitaine. Natuurliefhebbers zullen de diversiteit van de fauna en flora waarderen, waardoor het een vogelreservaat is dat vakantiegangers zullen ontdekken. Vissende liefhebbers zullen ook gefascineerd zijn door de wateren van dit meer, die erg vol vis zijn. Vakantiegangers zullen activiteiten op het meer niet missen, wat een must is voor het beoefenen van watersporten zoals windsurfen, kanoën of catamaran. De schaduwrijke stranden van Lake Parentis-Biscarrosse zullen vakantiegangers verrukken op zoek naar rust die ontspannen momenten kan doorbrengen met ontspannen.

Rond de camping Les Echases kunnen jong en oud genieten van verschillende activiteiten die u uitnodigen om van de natuurlijke omgeving te genieten. Het zal zeer aangenaam zijn om de schoonheid van de bossen te waarderen door paardensportwandelingen, boomklimmen of bungeejumpen. Surfliefhebbers krijgen de kans om zich bij de oceaan aan te sluiten en te genieten van de golven van de Landes. In Biscarrosse is het mogelijk om naar het Hydraviation Museum te gaan dat de geschiedenis van het Lake Parentis-Biscarrosse-gebied herleeft, dat ooit een knooppunt was voor watervliegtuigen richting Europa, Afrika en Europa. uit Brazilië. Vakantiegangers krijgen de kans om de must-see-sites te ontdekken die deel uitmaken van de rijkdom van de regio, zoals de Dune du Pyla, die meer dan 105 meter hoog is en is geclassificeerd als een nationale grootse site.

Verhuur van stacaravans in het zuidwesten

Tijdens hun verblijf op camping Les Echasses kunnen vakantiegangers genieten van het comfort van een stacaravan in de buurt van een meer. Deze huuraccommodaties hebben comfortabele slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer, toilet en een overdekt terras. Kleine hutten campétoile zijn ook te huur en zullen een origineel cocoonmoment doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden