Een merk easyvoyage

Camping Les Eychecadous

Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 1/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 2/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 3/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 4/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 5/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 6/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 7/8
Les Eychecadous Midi-Pyreneën - Artigat visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Eychecadous op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Les Eychecadous ligt op het platteland in het hart van de Ariège langs de rivier de Lèze. Een prachtig groen gebied zeer goed uitgerust belooft een mooie vakantie met de natuur als buur en de Pyreneeën in zicht.

Ruime plaatsen bedekt met een tapijt van gras wachten op u om uw tent, caravan of camper te installeren. Schaduw, watervoorziening, legen gebied staan op het programma.

Bij het inhuren van het etablissement stelt stacaravans of bungalowtenten voor om te profiteren van de spirit camping zonder de nadelen. De stacaravans bieden plaats aan maximaal 6 campers in een open ruimte met 2 slaapkamers, een keuken en een terras om 's nachts naar krekels te luisteren. Voor meer authenticiteit zijn er ook canvasbungalows van 16 of 21 m² voor maximaal 5 personen. Er zijn geen toiletten maar een uitgerust blok staat open voor iedereen. Een buitenruimte is voorzien voor uw buitenmaaltijden.

Ter plaatse voorzagen de eigenaars een bar, een supermarkt met lokale producten, een aanbetaling van brood, de restauratie op reservering, een slager eenmaal per week, collectieve barbecues, een ontspanningsruimte, de wi-fi en de toeristische documentatie.

Een zwembad en kinderbad staan in juli en augustus open voor alle kampeerders met badmeester. De rivier grenst aan het kamp en zal liefhebbers van vissen verrukken (kaarten en aas worden ter plaatse verkocht). Een voetbalveld, een bowlingbaan en een tennisbaan liggen naast het adres voor de sporters.

In Artigat vindt u enkele winkels, de omgeving is voorzien van rivieren, meren en bossen voor mooie wandelingen.

Campings in de buurt

Populairste steden