Een merk easyvoyage

Camping Les Fauvettes - Camping Minicipal

Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 1/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 2/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 3/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 4/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 5/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 6/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 7/8
Les Fauvettes Camping Minicipal - Auvergne - Saint-Préjet-d'Allier visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Fauvettes - Camping Minicipal op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10


Know-All-About-Camping

De camping is een gemeentelijke vestiging in de gemeente Saint-Préjet-d'Allier in het land van het beroemde beest Gevaudan. De woning is gelegen aan de oevers van de rivier de Allier in een groene omgeving, omringd door heuvels en bossen.

Het adres heeft 20 plaatsen met bomen om van schaduw te profiteren. Warme douches, wastafels, sanitaire voorzieningen, wasmachines en drogers zijn beschikbaar in het voor campers toegankelijke blok.

Chalets, 10 in aantal, zijn het hele jaar geopend en zijn uitgerust voor maximaal 6 vakantiegangers. Je hebt 35 m² met keuken, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers en tv optioneel.

Op het terrein is een zwembad met kinderbad geopend van 15 juni tot 15 september, een ideale plek voor ontspanning en plezier. Qua entertainment hebben kinderen een eigen speeltuin met glijbaan, schommel en vuurbar. Tijdens het hoogseizoen wordt er voor iedereen amusement georganiseerd, zoals speurtochten, natuurontdekking, sterrenkijken of boerderijbezoeken.

De omringende natuur is een oproep voor wandelen en vissen, omdat de natuur vrijgevig is. Een paar kilometer verderop bieden de kloven van de Allier prachtige landschappen en wateractiviteiten zoals raften of kanoën.

Natuurliefhebbers zullen blij zijn met het arboretum van het dorp, vergeet niet dat u in Margeride woont, een regio die rijk is aan bos soorten. Neem uw voertuig om de omgeving te verkennen en ontdek typische dorpen en ongelooflijke landschappen. Ga naar Saugues om het beestmuseum van Gevaudan te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden