Een merk easyvoyage

Camping Les gîtes de Montmartre

Les gîtes de Montmartre Pays de Loire - Perrier visuel 1/4
Les gîtes de Montmartre Pays de Loire - Perrier visuel 2/4
Les gîtes de Montmartre Pays de Loire - Perrier visuel 3/4
Les gîtes de Montmartre Pays de Loire - Perrier visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Hopfensee ( 24.1 km ),

    Eiland Yeu ( 28.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les gîtes de Montmartre op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Camping Les gîtes de Montmartre is een etablissement in het dorp Le Perrier in de Vendée, niet ver van Saint-Jean-de-Monts, Noirmoutier en Ile d'Yeu.

Vakantie in de Vendée met verwarmd zwembad

Tijdens hun vakantie in de Vendée op Camping Les gîtes de Montmartre kunnen de gasten van de camping naar hartenlust genieten van het zwemplezier. Er is een verwarmd buitenzwembad. Dankzij de aangename temperatuur kun je op elk moment van de dag ontspannen, zelfs als je het een beetje koud hebt! Na een frisse duik is er niets fijner dan ontspannen op een van de ligstoelen in het solarium naast het zwembad. Op deze ligstoelen kunnen vakantiegangers zich koesteren in de zon van de Vendée, terwijl anderen liever uitrusten in de schaduw van een parasol. Gasten van Camping Les gîtes de Montmartre zullen ongetwijfeld optimaal genieten van hun vakantie in de Vendée dankzij de zwemruimte die er beschikbaar is.

Gezinsvakantie in de Vendée

Het hele gezin kan zich vermaken op Camping Les gîtes de Montmartre, vooral de kinderen, die zeker zullen genieten van de aanwezigheid van speeltuinen. Een trampoline en tafeltennistafel zijn beschikbaar. Liefhebbers van jeu de boules kunnen zich uitleven op het daarvoor bestemde veld.

Actieve vakantie in de Vendée

Vanaf Camping Les gîtes de Montmartre kunnen vakantiegangers allerlei activiteiten ondernemen om de Vendée beter te leren kennen. Het is met name mogelijk om deel te nemen aan de Route du Sel en een duik te nemen in het hart van de natuur tussen land en zee en mooie kanotochten te maken. Niet ver van de camping kun je ook een route van 10 km fietsen door de streek St Gilles Croix de Vie. Verschillende andere activiteiten zijn toegankelijk, evenals veel van de plaatsen die de regio zo rijk maken.

Campings in de buurt

Populairste steden