Een merk easyvoyage

Camping Les Grands Champs

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Grands Champs op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 28/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 64

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

In Bourgondië-Franche-Comté, in het departement Doubs, nodigt camping Les Grands Champs u uit voor een vakantie waar natuur en warmte de sleutelwoorden zijn, in de charmante stad Saint-Hippolyte, op zijn rustige en beplant met 3 hectare grenzend aan de rivier de Doubs.


Op het terrein van deze camping, omringd door bergen dicht bij de rivier, kunt u verblijven in volledig uitgeruste houten bungalows - zonder sanitair - voor maximaal 4 tot 5 personen. U kunt uw tenten, campers en caravans ook installeren op min of meer schaduwrijke plaatsen, met toegang tot elektriciteit. Merk op dat er een servicegebied beschikbaar zal zijn voor campers.


U kunt ontspannen en plezier hebben op het terrein door de speeltuin gewijd aan het einde van kool, tafeltennis en jeu de boules, en op 200 meter is de rivier de ideale plek voor aangename momenten van vissen, zwemmen en kanoën op het water. Om uw vakantie te perfectioneren, organiseert de camping ook wandelen en mountainbiken om de omgeving te ontdekken.

Wat uw maaltijden betreft, vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van foodservices en voedingswinkels in het hart van de stad, op slechts 800 meter afstand.


Bezoek vanaf deze camping in het hart van de Franches Montagnes het klooster van de Ursulinen van de stad, geklasseerd als historische monumenten, win 20 km van de badplaats Combe-Saint-Pierre om te genieten van de geneugten van de boomklimmen en Via Ferrata en, als je daar zin in hebt, breng dan een dag door in Montbéliard (30 km)!

Campings in de buurt

Populairste steden